До горе
27 май

KARE – МАРКАТА ЗА НЕСТАНДАРТНО ОБЗАВЕЖДАНЕ, ВЕЧЕ И В ПЛОВДИВ

Kare Design

„В KARE искаме да направим   от дома на нашите клиенти едно щастливо и уникално място за живот.“ – Питър Шьонхофен, собственик и CEO на KARE Design GmbH

С магнетично шоу немската марка за обзавеждане KARE  официално откри своя първи шоурум в гр. Пловдив. Тя представя ексцентрични идеи за обзавеждане, пълни с въображение и вдъхновение, прекрачващи всички съществуващи ограничения. KARE не прилича на никоя друга марка, предлагайки запомнящи се продукти и създавайки тенденции и иновации в дизайна на мебели. За нестандартните и романтичните, за дивите и мислещите, за странните птици и всички онези, които отхвърлят заобикалящите ги ограничения, когато става въпрос за обзавеждане на техния собствен дом, KARE предоставя вълнуващи предложения.

Kare Design

С магнетично бурлеска шоу, отразяващо необуздания дух на KARE, бе отпразнувано отварянето на първия магазин на бранда в града под тепетата. Танци, музика и светлинно шоу впечатлиха гостите, а невероятната Мария Игнатова заплени сърцата им.

По повод откриването на новия магазин, в периода 20.05-31.05 всичко в магазините на KARE в Пловдив, София и онлайн, ще бъде с 20% отстъпка.

Kare Design

Откриването на пети магазин на марката в България е доказателство за нарастващия интерес към необикновеното, вдъхновяващо обзавеждане на дома. Достигането до възможно най-много хора е в основата на мисията на KARE – да удовлетвори желанието за уникални дизайн предложения – никога скучни и винаги пълни с изненади и страст.

Като никоя друга марка, KARE представлява почти безкрайно разнообразие от стилове и креативни идеи за обзавеждане. Множество неустоими декорации, маси, огледала и картини ви изкушават да направите следващото преобразяване на дома ви. В колекциите от мебели централно място заемат дизайни със звезден потенциал, като мебели с изисканата комбинация от мрамор и дърво. Независимо дали с привличаща вниманието лудост, класическа елегантност или креативна модерност, KARE изненадва клиентите и интериорните дизайнери със стотици нови идеи всяка година.

Kare Design

Жителите на град Пловдив ще могат да се насладят на предложенията на марката на адрес бул. „Княгиня Мария Луиза“ №72.

Повече за всички продукти може да научите на: kare.bg