До горе
12 окт.

KARE – марката за нестандартно обзавеждане с нова локация в София

Kare Design

KARE открива грандиозен флагмански магазин в София в сградата на Capital Fort с бляскава вечер изпълнена с радост от живота и много дизайн.

Гореща точка в света на интериорния дизайн бе поставена вчера с тържественото откриване на новия флагмански магазин на KARE с площ от 750 кв. м в сградата на Capital Fort в София.

Събитието привлече 200 видни гости, ценители на изкуството, дизайнери, архитекти, обществени личности, медии и едни от най-известените инфлуенсъри, които останаха очаровани от уникалната атмосфера на новия магазин. Шоурумът обещава да бъде място, което предлага не само мебели, но и начин на живот, който вдъхновява и свързва.

Kare Design

За да отпразнуват откриването KARE обявиха 20% отстъпка на всички продукти в периода 06.10-16.10.2023г. в магазините в София и Пловдив, както и онлайн.

Партито по случай откриването се превърна в незабравимо шоу, което зарадва всички сетива. Музиката на живо от Вяра Панталеева и Пейо Филипов изпълни шоурума с пулсираща енергия, а въображаеми същества и магически артисти на кокили пренесоха гостите в приказен свят.

Kare Design

Известната водеща и модел Мария Силвестър откри вечерта с чаровен дух, създавайки вълнуваща атмосфера с присъствието си. Звездният състав на гостите допринесе за блясъка на събитието. Сред гостите бяха Александра Петканова, Aнтоанет Пепе, Ники Кънчев,  Панче Димитриве, Виктория Капитонова  и Гергана Турийска.

Kare Design

Друг акцент на вечерта беше появата на основателя и главен изпълнителен директор на KARE Питър Шьонхофен, който беше пристигнал специално за откриването. След вдъхновяващи думи за визията и страстта, които стоят зад KARE, той и Методи Алексиев, маркетинг мениджър на KARE България, официално откриха новия магазин.

Шоурумът се намира на бул „Цариградско шосе“ 90 в Capital Fort, впечатляващ 126-метров небостъргач и архитектурен шедьовър. Методи Алексиев коментира избора на сградата с думите: „Щастливи сме, че намерихме толкова добра локация с Capital Fort. Сградата е забележителност на града и е точното място за ексцентричността и колоритното разнообразие на живите светове на KARE „.

Kare Design

В тази си мисия да постига непостижимото, що се отнася до дизайн, KARE намери един безспорен съмишленик и технологичен лидер и това е SAMSUNG България, които представиха своите нови серии телевизори и мобилни проектори. KARE и дизайнерската серия на Samsung, определено са очаквано добра комбинация.

Повече за KARE може да научите тук: kare.bg