До горе
11 авг.

ВОДА КАТО КРИСТАЛ ЗА ЩАСТИЕ

Tyent

“Да разполагаме с живителните струи на планински извор у дома, в офиса или на яхтата – каква по-добра предпоставка за отлично здраве”

Чистата вода е първото и основно лекарство в света, казва словашка мъдрост. Да ти поднесат чаша чиста и вкусна вода е символен
жест, елегантен, прост и с класа. Качествената вода отмива умората, връща силите и радостта от активността.

Тя е здраве, енергия и красота. В минималистичната формула H2O е кодирана магията на живота, а качествената вода би могла да увеличи продължителността му с около 10–15 години. В домовете и офисите ни обаче не достигат кристалните струи на планински извори. А купуването на бутилирана вода води до замърсяване на планетата и глобални проблеми.

TyentЙонизаторите на Tyent решават и двете страни на въпроса – с тях разполагаме с качествена вода и планетата не страда. Корейска технология, италиански дизайн. Само с едно докосване избираме и получаваме пречистена вода с оптималното за случая ниво на алкалност и киселинност (опции за PH от от 2.5 до 12.5 при алкалната турбо вода) в зависимост от това дали ще я ползваме за пиене, за почистване на дома или на лицето, за накисване на месо и зеленчуци, за приготвяне на храна или на напитки. Така и ние, и средата ни ставаме
по-здрави, кожата ни ликува и сияе, храната е по-вкусна, дори глътката чай е по-голямо удоволствие. Наличието на йонизатор за вода Tyent дава на вашето ежедневие и на вашия начин на живот многократно по-здравословен и позитивен ритъм.

Филтрите на TYENT използват ултракухи влакна, които имат свойството на селективно почистване — задържат частици от вируси и бактерии (до 0,01 микрона), но пропускат полезните микроелементи. Филтриращата система елиминира присъствието на норовируси, хлорофори, ешерихия коли, салмонела и други микроби, които могат да причинят отравяне. Филтърните елементи включват няколко вида керамика, които обогатяват пречистената вода с полезни микроелементи ,т.е я минализират.

Повече информация може да намерите на: tyentbulgaria.com