До горе
22 мар.

OLYMPEA SOLAR – AРОМАТЪТ НА БОГИНЯТА АМАЗОНКА

Olympea Solar - Paco Rabanne

„Една трайна мечта за жена“

Olympea Solar - Paco RabanneПрез 2015 г. Paco Rabanne гордо представи новия си аромат Olympea. Тя въплъщава концепцията на Рабан за съвременна женственост, преплетена с мита за спорта.

Винаги проправяйки пътя към новото, Paco Rabanne се обръща отново към легендарния аромат, продължавайки да се развива, да расте и да се учи; поставяйки под въпрос какво представлява OLYMPÉA в разгара на социална и поколенческа революция. Реконтекстуализира идеала за жената, като същевременно го поставя в изцяло градска среда.

Воден от концепциите за сила и красота, митичният аромат е преосмислен за новото поколение. Преработен за настоящия момент.

Новият парфюм PACO RABANNE Olympea Solar  е създаден за съвременната Амазонка – решителна и независима, уверена в необикновената си сила, достигаща върха на красотата, печеливша и безкрайно силна. Ароматът, който предизвиква похот, разкрива много черти на нейната личност.

Olympea Solar - Paco RabannePaco Rabanne Olympea Solar е представен през 2022 г. като част от колекцията Olympea.

Paco Rabanne Olympea Solar е невероятен букет от флорални аромати, разнообразен със зашеметяващ аромат на ароматни растения.

Енергичен взрив от кора на мандарина и аромат на портокал, затоплен от опияняващия аромат на бели цветя и уханния иланг-иланг.

Разпръснатият аромат създава усещането за слънчев ден. Създаден от съставки с 90% натурален произход, това е веган аромат, в хармония със земята – точно като Olympéa.

Шикозна бутилка парфюм е заобиколена от лавров венец, символизиращ победата.

Златният декор на бутилката излъчва ослепителен блясък, а блясъкът на черната капачка придава финален акцент.

Дъното на бутилката, като пиедестал, засилва алюзията за изгряващото слънце.

Olympea Solar - Paco RabanneOlympea Solar. Едно име е всичко, което е необходимо, за да се разкаже историята на най-лъчезарният аромат във вселената на Paco Rabanne, измислен за върховните, светещи красоти там. Определено подходящ за богиня и очарователен за всички, които го носят.

Solar означава гордост, независимост, увереност. Но по-важното е, че това е символ на висша сила, на многостранна енергия, на топлината и силата, споделяни от женствеността. Винаги. И днес.

Едно е сигурно: Olympéa Solar напълно ви пренася до идеалното слънчево място в сияен ден. Секси е. Несъмнено е. Тя съществува, за да ви накара да се чувствате в унисон с вашата вътрешна красота.

Може да намерите в специализираните парфюмерийни магазини в страната.