До горе
9 авг.

Noir By Green Life – най- новата топ дестинация в Созопол

Noir by Green Life

„Отпуснете се и оставете вълните да отмият градското напрежение“

В разгара на месец август ви представяме NOIR by Green Life новото райско кътче на българското Черноморие. Ще го откриете на Green Life Beach в залив Каваци, Созопол. NOIR вече е сред топ дестинациите за лято 2023. Живописен пейзаж, целунати от слънцето моменти… от мига, в който стъпите на златната плажна ивица на NOIR, се пренасяте в свят на безкомпромисни стил и комфорт.  Сред пясъчните дюни ви очакват забележителна плажна архитектура, премиум лаундж зони за релакс, дизайнерски чадъри и шезлонги.

Noir by Green Life

Noir by Green Life

Noir by Green Life

Един от акцентите на NOIR е модерният ресторант, който би задоволил с изисканото си меню и най-взискателните клиенти. Шеф Филип Дудин не прави компромис с продуктите – винаги пресни, фермерски и от най-висок клас. Черпейки вдъхновение от гръцкото крайбрежие и българските традиции, екипът от готвачи изкушава с домашна тарама, опушен октопод с шам фъстък и маслини, лаврак с билкова коричка, пълнен калмар, диво уловени риби, винаги свежи салати и неповторими десерти,създадени специално за NOIR. Кулинарните изкушения се допълват от свежи напитки и авторски коктейли, миксирани до съвършенство.

Шеф Филип Дудин

Елегантна обстановка и атмосфера,  резонираща с естетската душевност на посетителите. Докато се отпускате на шезлонгите, звукът на вълните е деликатният фон на съвършената свобода. NOIR впечатлява с перфектен баланс – от място за релакс и спиращи дъха залези, до оживени плажни партита с някои от най-разпознаваемите DJ у нас. Ексклузивността е отличителна черта на NOIR и обещава на гостите си истинско съвършено уединение.

Noir by Green Life

Noir by Green Life

Noir by Green Life

Открийте NOIR и му позволете да се превърне в част от най-нежните ви летни спомени.

Телефон за резервации: +359 87 922 1822