До горе
2 ное.

L’Ambassade de Katarzyna – луксозният винен Хотел

Katarzyna Estate

„Сега целта ни е да позиционираме L’Ambassade de Katarzyna сред най-добрите и водещи хотели за винен туризъм в света“ – споделя Цветелина Николова, управляващ директор на „Катаржина Естейт“.

Katarzyna Estate

В търсене на уникални места, понякога се налага да се отклоните от големия път и да забавите скоростта. Ако това ви се случи около Свиленград,  малкия път ще ви заведе до едно вълшебно кътче в България, в подножието на Източни Родопи. И когато пред вас се отвори железната врата на имението Katarzyna Estate, точно в този момент, ще разберете, че в края на този малък път, пред очите ви се разкрива истинска магия.

Katarzyna Estate

Заобиколен от красиви лозови насаждения в местността Бялата пръст, разположен съвсем наблизо до избата Katarzyna, известна със своята интересна архитектура и производство на висококачествени вина, ще откриете най-новия проект на Katarzyna Estate – L’Ambassade de Katarzyna.

Бутиковият хотел е създаден за да се превърне в една от най – атрактивните винени дестинации в света, да привлече посетители  не само от България, но и от други държави и да затвърди името ни като част от световната карта за винен туризъм.

Katarzyna Estate

Katarzyna Estate

Разположен в сърцето на живописните собствени масиви лозя, хотелът предлага интересна, нова локация и възможност за пътуване, която ще разкрие местния тероар, културата, кухнята и уникалността на нашата земя. Общата концепция е хотелът да отговаря на духа на локацията, типа на предлагания алтернативен туризъм, климатичните особености и същевременно да разказва на посетителите за многопластовите древни културно-исторически следи в региона непосредствено до крепостта Мезек. Мястото не е случайно и поради факта, че тероарът в този регион е с тройно почвено преплитане, което е изключително рядко срещана природна даденост.

Katarzyna Estate

L’Ambassade de Katarzyna има запомняща се натурална архитектурна визия, с пространства с изявена визуална връзка между екстериор и интериор, даващи възможност на посетителите да усещат заобикалящия естествен ландшафт. Пространствата в хотела са големи и просторни, декорирани предимно с естествени материали, винарски етно-елементи и предмети, характерни за региона от древността.

Katarzyna Estate

Все повече клиенти търсят различни и интересни дестинации, главно водени от желанието да изживеят нови неща и търсейки комбинация от висококачествена храна, вино, добро обслужване, природа и индивидуална красота. В бутиковият хотел ще откриете магията на вкусовете, съчетани с изискани вина на избата, носители на множество награди от най-реномираните световни винени конкурси.

Една от основните цели на създателите на това прекрасно място е да вдъхновят гостите, чрез качеството на нашата кухня и да покажем различни кулинарни култури. Виното и кулинарията вървят ръка за ръка, затова виното и храната са едни от основните компоненти в менюто на хотела. То ще предлага най-добрата комбинация от местни и международни изискани ястия.

Katarzyna Estate

Katarzyna Estate

Имението разполага със собствени градини с плодове и зеленчуци. Така пътят на свежите продукти от градините до масата е кратък, а ястията приготвени с тях отговарят на най-високите изисквания за свежест и неповторим вкус.

Изисканият стил на стаите и апартаментите на хотела е съчетание на етно елементи с внимателно балансирани съвременни тенденции. Всяка стая е индивидуално декорирана с елегантни мебели и уникална селекция от различни предмети, предлагащи на скъпите гости просторен интериор, който удовлетворява желанието им за уединение.

Katarzyna Estate

Елегантният Уелнес център разполага с вътрешен и външен басейни, джакузи, класическа сауна, хамам, винена терапия, както и зона за фитнес.

За уединение и пълно възстановяване след басейна и другите уелнес активности, има на разположение център за рилакс.

Уелнес центърът разполага с няколко стаи за масаж и различни видове терапии, където съвършенството на кожата и процедурите ще поставят тялото и ума в абсолютен баланс.

Наслада за всички сетива на гостите, които търсят  удоволствие, естественост и различна атмосфера в ексклузивната обстановка на L’Ambassade de Katarzyna са специалните козметични продукти от гроздови екстракти.

L’Ambassade de Katarzyna e eдно магично място, до което всеки може да се докосне и усети неговата красота.