До горе
7 май

KERASTASE ПРЕДСТАВЯ GENESIS HOMME – ЦЯЛОСТНА ЛУКСОЗНА ГРИЖА ПРОТИВ КОСОПАД ЗА МЪЖЕТЕ ОТ НОВОТО ПОКОЛЕНИЕ

Kerastaste Genesis Homme

И жените, и мъжете, се сблъскват с косопад, но причините за това са различни.

При жените косопадът понякога се дължи на накъсване, причинено от хормонални промени или стилизиране. При мъжете, загубата на обем може да е в резултат на изтъняване на косата с течение на времето. И при двата пола косопадът от корените е в резултат на фактори като стрес и хранителни диети, в които липсват важни хранителни вещества. И в двете серии Genesis част от съставките са еднакви, но с някои разлики спрямо различните причини за косопад, специфични за всеки пол. Ароматите им също са подобни, като носят смелия, оптимистичен дух на серията, но същевременно достатъчно различни, за да отговорят на желанията и предпочитанията на всеки пол.

Kerastaste Genesis Homme

Kérastase представя Genesis Homme – цялостна луксозна грижа против косопад за мъжете от новото поколение. Двойният й подход обединява науката на Kérastase, за да се справи с двете основни причини за косопад с помощта на усъвършенствани активни съставки, като осигури незабавен  обем  и дългосрочно подкрепи растежа на косата. Лесна за употреба, дискретна и луксозна, ефективната гама от пет части Genesis Homme се интегрира безпроблемно в обичайната грижа за косата на всеки мъж, като изключва необходимостта от медицински продукти. Основана на успеха на Genesis, революционната серия за жени против косопад от Kérastase, Genesis Homme отговаря директно на нуждите на мъжете от всички възрасти и с всички типове коса, които се сблъскват с изтъняване на косата.

 

Серията GENESIS HOMME

 

ИЗМИВАНЕ

Две вани, които предлагат персонализирана грижа за мъже.

 

Kerastaste Genesis Homme

 

ПОДСИЛВАЩА ВАНА GENESIS HOMME

Ежедневна почистваща и подсилваща вана за коса, склонна към косопад (Креатин + Екстракт от корен от джинджифил)

Повече от 80% от потребителите казват, че усещат скалпа си енергизиран, освежен и балансиран*

Текстура – прозрачен гел

Как действа – Триото почистващи агенти образува гъста, обилна пяна, която отстранява замърсяванията и излишния себум и се изплаква добре.

Kerastaste Genesis Homme

УПЛЪТНЯВАЩА ВАНА GENESIS HOMME

Уплътняваща вана за коса, склонна към косопад (Креатин + Екстракт от корен от джинджифил)

Придава усещане за по-плътна коса.

Текстура – Прозрачен гел

Как действа – Почиства интензивно с двойно действащи почистващи/подхранващи съставки, допълнени с глицерин, който осигурява допълнителна грижа.

Рециклируема опаковка, изработена от 95% рециклирана пластмаса

 

 

ТЕКСТУРИРАНЕ

Два стилизиращи продукта за персонализирана грижа.

 

Kerastaste Genesis Homme

 

ПОДСИЛВАЩ И УПЛЪТНЯВАЩ СПРЕЙ GENESIS HOMME

Спрей за подсилване и уплътняване за коса, склонна към косопад (Креатин + Екстракт от корен от джинджифил)

Незабавно уплътнява и укрепва косата с текстуриращ ефект за по-добър контрол при стилизирането

Текстура – Течен спрей

Как действа – Уплътняващите полимери създават покритие, което уплътнява и текстурира косата за по-лесно оформяне и оптимална фиксация.

 

Kerastaste Genesis Homme

 

УПЛЪТНЯВАЩА МОДЕЛИРАЩА ПАСТА GENESIS HOMMEНезабавно уплътняваща моделираща паста за коса, склонна към косопад (Креатин + Екстракт от корен от джинджифил)

Незабавно уплътнява и укрепва косата, с гъвкава фиксация и матов завършек за естествен вид.

Текстура Бяла восъчна паста

Как действа  Комбинацията от три хранителни липида осигурява интензивна грижа за косата и придава уплътняващ ефект. Уплътняващите полимери придават плътност, а силициевият диоксид придава допълнителен обем.

 

РЕГЕНЕРИРАНЕ

 

Kerastaste Genesis Homme

СЕРУМ ПРОТИВ КОСОПАД – Ежедневен подсилващ серум против косопад (1,5% Аминексил + Креатин + Eкстракт от корен от джинджифил)

Моментално подсилва и енергизира скалпа, като същевременно намалява косопада в дългосрочен план.

Текстура – Прозрачен гел-серум

Как действа – Креатинът подсилва косата още при първото нанасяне, а коренът от джинджифил стимулира и енергизира скалпа. Аминексилът укрепва косъма във фоликула, като нямалява косопада.

Начин на употреба – Използвайте веднъж на ден, сутрин или вечер в продължение на 6 седмици. Нанесете 4 дози върху сух или подсушен с кърпа скалп. 1 доза = 1 пълна пипета до обозначението. Без изплакване.

 

Можете да намерите в салоните в страната, или последвайте @KerastaseBulgaria