До горе
30 мар.

INVICTUS PLATINUM  АРОМАТЪТ, КОЙТО ПРЕДПОЧИТА СМЕЛИТЕ

Paco Rabanne Invictus Platinum 

„Един аромат трябва да е толкова изпълнен със смисъл, колкото и лек  за носене.“ Paco Rabanne

Вдъхновен от спортни легенди, които никога не се отказват, Paco Rabanne Invictus Platinum, създаден от Домитил Мишалон-Бертие, е поразителната нова парфюмна вода – изключителна за тези, които винаги отговарят на предизвикателството.

С ежедневните победители, твърдо в ума (и сърцето си), парфюмеристът Domitille е създал аромат, напомнящ за непоклатима песъчинка, за енергийно направена течност. Аромат, който несъмнено стимулира сетивата и ви тласка до вашите граници. Проектиран като засилващ величието, този ободряващ еликсир експлодира с елегантна лавандула, цветята представляващи чистота, изящество и преданост. Впечатляващото лилаво на лавандулата се свързва и с коронната чакра, енергийния център за висшата цел – за величие.

Paco Rabanne Invictus Platinum Ароматът е пронизан с интензивна ментова свежест, която символизира добродетелта на езика на цветята. Вибриращ във връхните си нотки, сочен, ободряващ грейпфрут, смесен с абсент, води пътя към наситените, мъжествени тонове на пачули, които са в основата и балансират, наред с кипариса – дървото с впечатляваща височина, стоящо между земята и света отвъд, приканващо ни да разсъждаваме върху по-дълбокия смисъл на нашия житейски опит. Дървесният завършек е идеалният завършек на този сложен коктейл от сила и увереност. За новия мъж Invictus.

Има радикално качество на ароматния, земен и пристрастяващ аромат. С наклон към оригиналния Invictus (приветствайте краля), новата платинена вариация балансира плътна минералност и опушване, внасяйки по-съвременен, упълномощен подпис на ароматната линия. Естествено, ароматът е веган и е съставен от съставки с 90% натурален произход, извлечени от Земята, която ни оформя.


„Исках да уловя пристрастяващото измерение на смолистото дърво, и да си представя една метална отвара от него“. Домитил Мишалон-Бертие

 

Paco Rabanne Invictus Platinum Самият ароматен гении Домитил попива творчеството, където и да се обърне. Пиейки от вдъхновението, поглъщайки го, вдъхновен от него, разбирайки го – захранван от него. За него ароматът е всичко. Впечатления, спомени, въображения. Нов сензорен свят за изследване. Обонятелният орган зад Invictus Legend и Invictus Victory, тя представя своята парфюмерска идентичност и опит във Invictus Platinum, губейки се в света на този мощен аромат отново.

 

„Трябва да се насладим на всеки момент от удоволствията на живота.” Домитил Мишалон-Бертие

 

Invictus Platinum, новата парфюмна вода е създадена за тези, които винаги отговарят на предизвикателството. Мощен израз на Invictus, нов печеливш импулс. Време е да се изгубите в битката за победа с този интензивно галванизиращ аромат.

Може да намерите в специализираните парфюмерийни магазини в страната.