До горе
5 окт.

HAPPY CHOPARD MAGNOLIA BLISS – НЕ АРОМАТ, А БЕЗЦЕННО БИЖУ!

Magnolia Bliss parfume

“Магнолията е едно от любимите ми цветя: романтично, силно и женствено. Наистина исках да изразя неговата чистота, блаженството, което изпитваме, когато дойде време за грандиозния му цъфтеж – Dora Baghriche, създател на аромат

С уникалните си кристални флакони и ексклузивните си, бутикови ухания, дамските аромати Chopard съчетават майсторска швейцарска изработка и неподражаема европейска класа, които надминават и най-високите очаквания.

 

Magnolia Bliss parfume

НЕЖЕН УСПОКОЯВАЩ ФЛОРАЛЕН ЕЛИКСИР

Happy Chopard Magnolia Bliss е много повече от обикновен аромат. Това е обонятелно бижу, изживяване, което предизвиква усещане за дълбока релаксация, като същевременно предава допълнително усещане за благополучие на човека, който го носи. В същото време той е продукт на строга предприемаческа философия, която съчетава изключителното качество на използваните суровини с уважителен подход към планетата, природата и всички общности, ангажирани в производството на аромата.

Създателят на аромата отново е Dora Baghriche, която вече е композирала трите парфюмни води в колекцията и която има великолепни резултати, когато става въпрос за превръщане на положителните емоции в луксозни аромати. Работата на Dora Baghriche перфектно въплъщава стремежа към прозрачност, нежност и положителна женственост, които отличават Happy Chopard, и е композирала убедителна обонятелна симфония, базирана на мантрата на Каролайн Шойфеле: „Направи добро. Почувствай се добре“.

В това царство, в което хармонията между нас и Природата е от първостепенно значение, резултатът вече не е Eau de Parfum, а по-мека, Happy Chopard Magnolia Bliss – 3/8 по-деликатна Eau de Toilette. Усещанията за щастие, благополучие, релаксация и мир се разкриват незабавно, започвайки обонятелно пътешествие, преживяно през всяко чувство и нюанс на радост и удоволствие.

 

Magnolia Bliss parfumeЕКСТРАКТИТЕ СЕ ДОБИВАТ ПО ЦЯЛ СВЯТ

Ароматът се отваря с блестящи нотки на ослепителен розов грейпфрут, италианска мандарина и сладки портокалови нотки, с нотка на розов пипер от Мавриций и Реюнион, заедно с докосване на есенцията на индийската Davana. Вкусният плодово-флорален аромат на Davana допринася за усещане за положителна енергия и благополучие, докато сърцето на аромата разкрива интензивен успокояващ цветен букет от китайска магнолия, есенция от османтус и българска роза, чиито буйни нотки са балансирани от горчиво-сладки нотки на китайско цвете от съчуански пипер: покана да се отпуснете и да си починете.

Аура на кедрово дърво и деликатен балсам Copaiba обгръщат този изключителен аромат в неустоима, пленителна прегръдка. По този начин Magnolia Bliss е парфюм, който обединява целия свят, тъй като най-ценните есенции, добивани за направата му, идват от краищата на земята и защото удоволствието се крие и в избора на възможно найдобрите суровини.

 

Magnolia Bliss parfumeЕДИН ФЛАКОН БИЖУ

Бледорозов, както подобава на ултра-женствен, деликатен, романтичен сок, флаконът Magnolia Bliss е истинско бижу, напомнящо за необикновените творения на Chopard. Полупрозрачността на изтънченото стъкло, фасетирано като скъпоценен камък, демонстрира деликатната природа на аромата. Нежна розова монохромна тема, напомняща цветя на магнолия, е избрана за лансирането на първата тоалетна вода на колекцията, докато външната опаковка е преливащо бяла, с розова централна рамка и златен мотив, вдъхновен от емблематичната гривна Happy Chopard.

Не аромат, а безценно бижу – така най-кратко може да бъде описан всеки дамски парфюм, сътворен от луксозната швейцарска марка Chopard. 

Можете да намерите на deliriumexclusive.com