До горе
12 апр.

Д-Р МАРИЕЛА ХИТОВА –  МОДЕРНАТА ЖЕНА ТРЯБВА ДА УМЕЕ ДА ИЗПОЛЗВА СЪВРЕМЕННАТА ДЕРМАТОЛОГИЯ ТАКА, ЧЕ ДА РАЗКРИЕ СВОЯТА ИДЕНТИЧНОСТ

Д-р Мариела Хитова

Д-р Мариела Хитова е съосновател на клиника „ЕвроДерма“, която тази година отбелязва и своята 10 годишнина. Създаването на добър вкус е нелека задача, а наученото от живота, опита и таланта, който притежава д-р Хитова я прави един от най-добрите и обичани дерматолози у нас.

Специално за beautynews.bg отново си говорим с нея за здравето, красотата, успеха, иновациите и бъдещето.

 

B.N. Какво е съвременната дерматология за модерната жена?

Д-р Мариела Хитова: Съвременната модерна жена започна да вижда здравето, красота и естетиката в една дума – Дерматология.

През последните години моята специалност отбелязва голямо развитие именно заради потребностите, нуждите и очакванията на  пациентите. За една уверена жена те винаги са високи! Тя знае какво иска да постигне във визията си, умее да я поддържа безупречно и все повече владее баланса между индивидуалността и намесата на дерматолога.

 

Д-р Мариела ХитоваB.N. Тази година отбелязвате 10 годишнина на клиниката?
Как се грижите за пациентите си?

Д-р Мариела Хитова: Клиника ЕвроДерма е основана през 2013 година и сме щастливи , че тази година отбелязваме нашата 10-та годишнина!  Горди сме, че успяхме да се наложим като единствената клиника, която разполага с възможности да се  справи с пълния обхват на специалността, сертифицирана по  ISO:9000  и най-вече –  единствената  клиника, избрана за партньор в няколко международни дерматологични проекта.

Как се грижим за пациентите? – Като им предлагаме всичко най-добро и съвременно във всяка област на специалността ни. Като поддържаме квалификацията си непрекъснато. Като участваме в разработки на нови препарати и машини.

Пациентите трябва да се чувстват уверени и спокойни, когато са при нас – все пак те ни поверяват изгледа си пред обществото.

 

B.N. Какви са най-търсените услуги в момента ?

Д-р Мариела Хитова: Предвид сезона и програмите, които изготвяме индивидуално, най-често това са пилинги, мезотерапии, ботокс – класическите процедури за този преходен сезон, които препоръчваме за събуждане на кожата след силно увреждащите фактори на зимата и като подготовка за топлите слънчеви дни.

 

B.N. Все повече пациенти търсят неинвазивни процедури, конто не нарушават натоварения им график? Какъв е вашият подход?

Д-р Мариела Хитова: Точно тези процедури отдавна са основата на планирането на поддръжката. Винаги първо започваме с колагенова терапия и неаблативни лазери или радиочестота, за да подобрим текстурата на кожата и нейната структура. Особено при нови пациенти – тогава трябва да се изгради връзка на доверие, за да може после спокойно да се работят вече и инжекционните методи. Изобщо работата в естетичния , а и не само, сектор има доста психологични нюанси и изисква деликатно отношение.

 

Д-р Мариела ХитоваB.N. Къде виждате най-много иновации в естетичната дерматология?

Д-р Мариела Хитова: Машините безспорно се развиват много бурно и предлагат все повече възможности. Най- важно  и най-трудно е да се побере подходящата за една практика и да се усъвършенства приложението й. Безсмисленото струпване на апарати категорично не води до подобряване на нивото на една клиника – човекът до апарата има огромна роля за резултатите.

 

B.N. Вашето бюти послание към нашите читатели е?

Д-р Мариела Хитова: Здравето и красотата винаги вървят ръка за ръка. Здравата кожа е красива, а красивата жена е уверена!  Модерната жена трябва да умее да използва съвременната дерматология така, че да разкрие своята идентичност.

Моето послание е именно това- доверете се на специалист, с когото заедно ще постигнете най-добрата версия на себе си!

 

За консултации и записване на час при д-р Хитова : 070020017 / 0884342246

Повече за предлаганите услуги в клиника „Евродерма“може да научите на euroderma-clinic.com