До горе
18 май

ЗДРАВЕ Е КОДОВАТА ДУМА В КРАЯ НА МЕСЕЦ МАЙ

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА

Иновациите в медицината, денталния сектор, естетиката и дерматологията откриваме от 31 май на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА

Интернет е преизпълнен с „Топ 10“-съвети за супер здраве и натурални продукти. Верни на принципа си да ви предоставяме най-полезната и професионална информация, днес разказваме за събитие, което от 31 май до 2 юни събира експерти от България и чужбина в сферата на дерматологията, медицинския и денталния сектори. Това е изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА, част от което е и форматът Green Line.

Форумът има солидни традиции и сегашното му издание ще е 57-о поред. Изложението е  посветено на цялостната грижа за тялото и ще обедини усилията в Интер Експо Център на производители, вносители, представители, дистрибутори и търговци на медицинско, дентално, дерматологично и естетично оборудване, обзавеждане, апаратура, инструменти, материали и консумативи.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА

След като на последното издание над 65 фирми представиха близо 1000 бранда, сега организаторите надграждат формата. Ключови ще бъдат компонентите на дерматологията и естетиката, медицината и денталната медицина. Ще открием патентован двуфазен пилинг Biorepeel както и Profhilo от IBSA – продуктът за биоревитализация с изцяло неомрежена хиалуронова киселина, Специално разработен за третиране на лицето, деколтето, шията и тялото, продуктът ефикасно се бори с признаците на стареенето. Силата на природата и иновациите е съчетан в представения от Dermika Aesthetica, предназначен за естетичната медицина, Cellbooster, комбиниращ неомрежена хиалуронова киселина, аминокиселини и витамини.

Сигурни сме, че сте запознати с ползите за здравето от вибротерапевтичните машини. Под името Platinum на БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА откриете уреда, подходящ както и за терапия и за любителите на фитнеса. „Потребителят получава пълно раздвиждване на цялото тяло, благодарение на три основни и три допълнителни програми “, споделят ни от VIBRO FIT.

БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА

Денталната грижа е ключова за здравето ни

Отличната дентална грижа е ключова за цялостното човешко здраве. Съвсем логично и изложението, стартиращо на 31 май, поставя денталните медицина и грижа сред основните си акценти. БУЛДЕНТАЛ е бизнес платформата, на която DENTASWISS ще представи iPhysio – сулкус-формер, трансфер и временна протеза, която с циркониевото си покритие запазва меките тъкани. Изложението ще бъде и платформа за утвърждаване на иновации. Иновативният полимер Ultaire® AKP ще ни представи МиПлант.

Високотехнологична обработка на имплантни повърхности демонстрират специалистите от MegaGen. Публиката ще види новата вакуумно-плазмена технология Plasma X Motion. Тя води до 50% повишение на силата на връзката при циментиране, поради активацията на циркониевата повърхност. Високо качество предлага и BLUEDIAMOND IMPLANT. Имплантът има ножовидна самонавивна резба с различна ширина за лесно поставяне, в зависимост на костната плътност.

Цялостната грижа за тялото е в основата на концепцията на изложение БУЛМЕДИКА/БУЛДЕНТАЛ/ДЕРМА & EСТЕТИКА. 57-ото издание ще ни предложи надграден формат. Своя билет за посещение можем да закупим през онлайн-платформата www.bulmedica.bg/bg.