До горе
11 окт.

ВИХЪР ОТ НАЙ-КРАСИВИТЕ РОЗИ, CHOPARD ОБИЧА РОЗИТE

Choard, Master of Rose

„Трябва да имам рози винаги! Те са най -красивият път към женското сърце“-  Каролайн Шойфеле, съпредседател на Chopard

Емблематичен за естествена, позитивна и отговорна парфюмерия, Chopard поставя природата, етиката и луксозните натурали в самото сърце на своята луксозна вселена на аромата. Създаден от парфюмеристи от световна класа и изработен от най-качествените съставки и най-ценните натурални вещества, отговорен от цял ​​свят.

Chopard е една от малкото Модни Къщи, които обединяват под своя покрив безброй таланти, овладявайки до съвършенство няколко занаята: часовникарство, бижутерство и парфюмерия. И във всяка от тези области винаги има преобладаващ фокус върху страстта, ноу-хау, изящните материали и етиката.

Всъщност Chopard се гордее, че е една от малкото парфюмерийни Къщи, която използва най-голямо количество естествени суровини в своите творения. Този ръководен принцип е дело на Каролайн Шойфеле, съпредседател на Chopard, която е сърцето и душата, стояща зад ароматите на Модната Къща.

 

ЗА ЛЮБОВТА КЪМ РОЗАТА

Любовта е нейната движеща сила: любовта към красотата, скъпоценните камъни, животните, природата, цветята, киното и просто любовта като цяло, която прелива във всяко ъгълче на живота й.

„Chopard изследва розите, но не само“, казва Съпредседателят на Chopard. „Въпреки, че розата е едно от любимите ми цветя, природата като цяло наистина ме вдъхновява“, доверява тя. Каролайн Шойфеле страстно обича природата и в замяна тя е добра с нея. Градината около нейното имение е естествен рай, където цъфтят любимите й ароматни цветя: жасмин, портокалов цвят, лимонов цвят и преди всичко рози.

Choard, Master of Rose

МАЙСТОРЪТ НА РОЗИТЕ

Алберто Морияс е главният интерпретатор на ароматните мечти на Каролайн Шойфеле.

Алберто Морияс споделя: „Парфюмът е мечта! Той трябва да ухае добре, когато го нанесете върху кожата си, да издържа с часове и да продължава да се развива през целия ден.“

Choard, Master of Rose

ОБРАЗЕЦЪТ – БЪЛГАРСКАТА РОЗА

С всяко ново обонятелно творение Chopard се превръща в майстор на розите. Но не на които и да е рози.

Най-доброто българско розово масло в света се произвежда от „Еньо Бончев“ ЕООД, семейна компания, основана през 1909 г. от Еньо Бончев и разположена в село Търничени.

Есенцията се получава чрез парна дестилация и изисква приблизително 3000 до 3500 кг рози, за да се направи 1 кг от скъпоценния еликсир. През 1992 г. първоначалната дестилерия е реновирана, като се запазват старите медни котли и охладители, както и традиционната технология за дестилация на огън и вода.

Choard, Master of Rose

Намирането на перфектния луксозен парфюм не е просто инвестиция в пищното преживяване на настоящето, а е за цял живот на впечатления.

Направете собствено обонятелно пътуване с многото форми луксозни аромати от Chopard.

Можете да ги намерите на deliriumexclusive.com