До горе
2 мар.

UNIQUE ESTATES LIFE – СПИСАНИЕ ЗА ЕКСКЛУЗИВНИ ИМОТИ И ЛУКСОЗЕН ЖИВОТ

Unique Estates

Unique Estates Life е най-престижното списание за луксозни имоти и модерен начин на живот на българския медиен пазар“.

Единственото списание у нас , което показва света на луксозните имоти и луксозен начин на живот. В него може да намерите най-новите и последни тенденции на пазара на недвижими имоти, иновативни и класически архитектурни проекти, изискани интериорни и екстериорни дизайнерски решения от България и света,  интересни туристически дестинации, места ,модни тенденции ,висок клас бижута, часовници, козметика и всичко свързано с красивия и луксозен начин на живот.

Списанието е за модерните и космополитни хора ,които знаят какво търсят и могат да разпознаят и оценят достойнствата на истинския лукс както в сферата на имотите ,така и във всички други негови проявления.

Unique Estates Life през 2022 година ще излиза два пъти годишно. Летен брой през месец май и зимен през месец ноември.

Елисавета СлавковаЕлисавета Славкова

Новият Генерален Мениджър и Търговски Директор на списанието и UNIQUE ESTATES MEDIA е Елисавета Славкова – тя има над 20 годишен опит в сферата на маркетинга, рекламния и медийния пазар. В продължение на девет години е била ПР и Маркетинг мениджър на финансови институции, а през последните 11 години Директор Реклама във водеща медийна компания ,издател на списания AMICA, BRAVACASA и Léuropeo.

Тя е създател и мениджър на ПР и Рекламна агенция Смарт Тийм и онлайн медията за красота и лайфстайл www.beautynews.bg

Теодора НиколоваТеодора Николова

Главен редактор на списанието е Теодора Николова, тя е била дългогодишен главен редактор на списание BRAVACASA от създаването му в продължение на 13 години. Пише за различни медии по теми, свързани с архитектура, дизайн и мода.

Unique Estates Life е дългогодишен ексклузивен проект на брокерската компания за имоти от най-висок клас Unique Estates.

Весела ИлиеваВесела Илиева

Unique Estates се управлява от Весела Илиева и е създадена през 2006 г. като специализирана консултантска компания за продажба и отдаване под наем на имоти в две направления – luxury и executive. Работи с клиенти в луксозния и корпоративния сегмент и вече над 15 години е безспорен лидер на пазара на ексклузивни имоти.

Под нейно ръководство компанията става лидер на пазара на луксозни недвижими имоти в България, част от най-голямата глобална мрежа за имоти Leading Real Estate Companies of the World и ексклузивен партньор за България на нейното луксозно лице – Luxury Portfolio International.

Unique Estates е част от най-големия холдинг в България, специализиран в строителството и инвестициите в недвижими имоти – AG Capital. Компанията е ексклузивен представител на редица проекти от най-висок клас в страната. Unique Estates е партньор на Christie’s International Real Estate – най-голямата международна мрежа от брокери в света, специализирана в маркетинг и продажба на луксозни имоти.

Повече за компанията може да откриете на ues.bg