До горе
22 февр.

PROFHILO – РЕВОЛЮЦИОННА, ПОДМЛАДЯВАЩА КОЖАТА ИНЖЕКТИВНА ПРОЦЕДУРА

PROFHILO

„Свежата и натурална визия е единствената препратка към красотата“

PROFHILOБиоремоделирането е иновативен антиейджинг подход в естетичните процедури ,който стяга отпуснатата кожа и възстановява еластичността и тонуса и. Благодарение на своя състав PROHILO осигурява уникално двойно действие.Биорегенериращия ефект на продукта се дължи на нискомолекулна хиалуронова киселина, която активира естествения синтез на хиалуронова киселина в кожата.

PROFHILO® е нов подмладяващ подход в естетичната медицина, който действа директно върху отпуснатата кожа. С него се постигат видими резултати, които прогресират във времето.

Съставен е от висок клас пречистена хиалуронова киселина, получена от биоферментация, което го прави биосъвместим.

PROFHILO

Представяме ви най-новия продукт без аналог в естетичната медицина – с 2 действия за получаване на уникални резултати – биорегенерация и стягащ ефект с 64 мг. хиалуронова киселина!

Биоремоделирането с PROFHILO е нов подход против стареене, който действа директно върху отпуснатостта на кожата. Това е единственият продукт на пазара, който съдържа 64мг.хиалуронова киселинa. Инжектирането е само в 5 точки, което прави процедурата по-бърза и по-безболезнена!

PROFHILO осигурява страхотни резултати като лечение самостоятелно или в комбинация с други естетични процедури, които се предлагат в момента.

PROFHILO предизвиква истински шум сред практикуващите, които мнозина го наричат ​​“като нещо, което са чакали“ или като „най-вълнуващото развитие в инжекционното лечение от дълго време”.

PROFHILOДермика Естетика ЕООД е компания, оперираща в сферата на естетиката с над 10 години професионален опит в дистрибуцията на медицински и козметични продукти. Тя е и официален дистрибутор за България на световноизвестни компании- производители на апарати и продукти за естетични процедури сред които са и IBSA Farmaceitici Italia srl със своите биоревитализиращи продукти, базирани на хиалуроновата киселина – сред които е и PROFHILO.

PROFHILO е новият съюзник срещу стареенето на кожата, който подхранва кожните клетки и възстановява стегнатостта й за по-дълъг период от време.

 

За повече информация посетете: dermikaest.com адрес за кореспонденция: град София (1408), ж.к. Южен парк блок 124 – партер

телефон: +359899922298  +359879462119  +359896 555 230

имейл адрес: [email protected]