До горе
4 февр.

ПРЕДИЗВИКАЙ ЛЯТОТО С ANTARES SEASIDE & CITY SOZOPOL

Antares Seaside & City Sozopol

“Романтика и спокойствие край брега на морето още през май и юни”

Защо да отлагате срещата си с безкрайната морска шир, когато можете да ѝ се насладите още в началото на летния сезон? В Antares Seaside & City Sozopol ще научите каква е истинската дефиниция на пълноценен отдих, докато преоткривате очарованието на Созопол. Безвремие, изгледи към кея, рибарски лодки, малки ресторантчета и калдъръмени улички са само част – атмосферата на градчето се усеща най-силно преди активния сезон.

Antares Seaside & City SozopolЛятната почивка през май и юни ще ви донесе спокойни утрини и дълги топли дни. Насладете им се в Antares Seaside & City Sozopol, за да си гарантирате премиум изживяване, което със сигурност няма да забравите.

Хотелът се отличава с модерна визия, минималистичен интериор и отлично обслужване. Усетът към детайла при проектирането на пространствата, естествените материали и удобствата позволяват на посетителите да се потопят в изтънчен комфорт. Несравнимо предимство на Antares Seaside & City Sozopol е неговата локация. Хотелът се намира само на няколко метра от пешеходната зона и предлага бърз достъп до магазини и заведения. По време на престоя си получавате истинско персонализирано обслужване, част от което е и организирането на индивидуален трансфер, екскурзии и гид за региона. За свежо начало на деня, на гостите на хотела се предлага питателна и здравословна закуска, приготвена със специално подбрани продукти от местни производители в региона. През останалата част от деня посетителите могат да разчитат на леки закуски от лоби бара, както и на пресни гурме предложения.

Antares Seaside & City Sozopol

Созопол се слави с класическите рибни ресторанти, където ще откриете специалитети от пресен улов, старателно приготвени от майстор-готвачи. След романтична вечеря, може да се пренесете към отминали времена сред възрожденските къщи на Стария град, характерни с традиционните за региона дървени обшивки. Да усетите гостоприемството на местните хора и мириса на смокини във въздуха и да опознаете впечатляващата история и културното наследство на едно от най-красивите кътчета по Южното Черноморие.

Antares Seaside & City Sozopol

Позволете на Созопол да разкрие автентична си атмосфера в зараждането на лятото, като направите своята резервация за ранна почивка: тук!

За повече информация посетете: greenliferesorts.bg