До горе
10 юни

ПОСРЕЩНЕТЕ ЛЯТОТО С НОВИ ОЧИЛА

Grand Optics

6 горещи тенденции при слънчевите очила за лято 2022

Няма по-добър начин да заявите своя стил и индивидуалност от избора на  чифт слънчеви очила. Освен моден акцент, те са задължителен аксесоар, който предпазва очите ни не само през горещите летни дни, но и през цялата година. Този сезон дизайнерите са вдъхновени от разнообразни стилове и цветове.

 

Кои са най-ярките тренди акценти при очилата?

Правоъгълни форми

Правоъгълните дизайни продължават да доминират, но сега се отличават с леко издигнати форми.  Този модел е изключително подходящ за дамите с кръгли лица, тъй като балансира чертите им.

Furla Avanglion 

Овърсайз модели

Огромните рамки в стила на 70-те отново са актуални. Можете да избирате между различни форми – cat eye, butterfly, авиатор или многоъгълни.

Gigi Studios  Azzaro 

 

Ярките цветове са хит

Цветните рамки в бонбонени или неонови цветове ще ви отличат и няма как да останете незабелязани. Освен това слънчевите очила в закачливи нюанси ще придадат повече настроение на цялостната ви визия.

Calvin Klein Jeans Police

Лято в бяло

Ако ярките цветове не пасват на вашия стил, можете да се спрете на фешън модели слънчеви очила в изискано бяло. В комбинация с широка пластмасова рамка и ретро форма, белите рамки са идеалният избор за ежедневния ви аутфит.

Calvin Klein Jeans Furla

 

Метални рамки

Класическите метални рамки са шик решение и продължават да са част от най-новите тенденции. Сега елегантно са съчетани с оцветени стъкла в многоъгълна форма или тип авиатор.

Mexx Kwiat

Cat eye модели със заострени форми

Рамките в стил котешко око държат челни позиции, но този сезон актуален е заострения силует на очилата. Можете да ги откриете, както в цветни варианти, така и в класическо черно и хавана.

Polaroid DKNY

Посрещнете лятото с нови очила. Изберете перфектния чифт, а защо не и два. До края на месец юни имате възможност да закупите 2 броя слънчеви или диоптрични очила на цената на 1 в Grand Optics и Joy Optics. Освен това ще получите като подарък талон 20% EXTRA cashback, който можете да използвате при пазаруване в магазините в цялата страна.

Вижте повече за предложението, тук.