До горе
8 май

Откриват изложбата „Календарни момичета“ по повод 30 години „Ивет Фешън“

От 2 до 13 май в Галерия на открито на Столична община в градина „Кристал“, „Ивет Фешън“ представя изложбата „Календарни момичета“, по повод 30-та годишнина на най-известната модна агенция в България. 

Фотоизложбата представя 26 кадъра от фотосесиите с най-популярните и работещи модели на агенцията, селектирани за годишните календари на „Ивет Фешън“. Календарът представлява луксозно тематично издание, което се пeчаташе в  лимитиран тираж, а всеки един екземпляр бе с различна концепция.

Точно 10 години модната централа представяше този уникален проект, който сега притежава истинска колекционерска стойност. До ден днешен календара на „Ивет Фешън“ е познат на ценителите с тематичното си излъчване актуално за годината на издаване.

Ивет Фешън - Михаела Бориславова

Михаела Бориславова

Експозицията ще представи оригинали творби носещи заряда на модата, едно от съвременните и динамични визуални изкуства. Художествен консултант и куратор е известния български фотограф Васил Германов, който години наред е реализирал различни проекти с българската модна агенция. 

В изложбата участват някои отнай-успешните модели на агенцията: София Маджарова, Деси Савова, Михаела Бориславова, Ваня Билева, Пирина Джупанова, Кристина Милева, Луиза Григорова, Ива Янкулова, Екатерина Куцарева, Мария Руньова, Теодора Ангелова, Петя Милушева, Силвия Димитрова, Християна Димитрова, Нора Шопова, Мария Силвестър, Джия Лазарова, Ванеса Тонова и Павлина Енева. 

Ивет Фешън - Мария Силвестър

Мария Силвестър

Ивет Фешън - Ваня Билева

Ваня Билева

Днес лицата на МА „Ивет Фешън“ работят на шест континента. Навсякъде по света, където има разработена модна индустрия, името на агенцията е добре познато и се конкурира с най-добрите в модния бизнес.

Лицата им са украсили над 5000 корици на престижни списания, участвали са вдесетки световни и континентални кампании, а тези в страната надхвърлят 4000. Моделите са дефилирали по световните модни подиуми на всички седмици на модата и са разнасяли славата на България. Освен това са участвали и в различни благотворителни кампании и успешни продукции, като са подкрепяли редица каузи през годините.

Ивет Фешън - Луиза Григорова

Луиза Григорова

Агенцията е люлка и на някои от най-актуалните млади актьори в България, сред които се нареждат имената на Луиза Григорова, Снежана Макавеева, Саня Борисова, Деси Касабова, Ива Янкулова, Георги Николов, които участват с роли в киното и в театъра.

Ивет Фешън

София Маджарова

Успешното дългогодишно партньорство на „Ивет Фешън“ с едни от най-големите модни агенции в света като IMG, Women, Elite, Ford, Why Not, Fashion, Storm, VNY, Models One, Next е безспорно признание,  отлична оценка и висок атестат, за нивото, качеството и професионализма на родната агенци, която открива, създава и лансира модели на световно ниво.

Ивет Фешън

Християна, Луиза и Евелина