До горе
13 май

НОВО: LIFTACTIV B3 DARK SPOTS СЕРУМ ПРОТИВ ХИПЕРПИГМЕНТАЦИЯ И БРЪЧКИ

Vichy Liftactiv B3

Здравето е живот. Започнете с вашата кожа.

Хиперпигментацията се определя като по-тъмен цвят на кожата на мястото на белези от пъпки, пигментни петна по време на бременност и старчески петна. Въпреки факта, че не са вредни за здравето, те привличат нежелано внимание и влияят зле на самочувствието. Уникално решение, което възвръща равномерния тен, а с него и увереността, идва от бранд, препоръчан от 50 000 дерматолози. Поради високата концентрация на активни вещества, които се насочват към бръчките, серумът Vichy Liftactiv B3 срещу хиперпигментация и бръчки успешно минимизира тъмните петна и намалява признаците на стареене, което го прави един от новите любими козметични продукти.

Vichy Liftactiv B3Ефективна формула за всякакъв тип кожа

Vichy Liftactiv B3 dark spots серум против хиперпигментация и бръчки има хипоалергенна формула, която е обстойно тествана върху над 150 жени с различни типове кожа в клинични и потребителски проучвания. Клиничните проучвания показват, че серумът намалява видимостта на тъмните петна с до 71% и увеличава блясъка на кожата с 15%, като в същото време изравнява тена с 10%.

Високата концентрация на активни съставки (13%) действа на множество нива върху кожата, елиминирайки петната в най-дълбокия слой на епидермиса, като същевременно премахва видимата част на повърхността. Ниацинамидът, вид витамин В3, е една от най-важните съставки. Той не само избелва тъмните петна, но и намалява бръчките, облекчава раздразненията, хидратира, третира предразположената към акне кожа и е подходящ за всички типове кожа. Ниацинамидът видимо намалява петната в базалния слой на кожата, докато гликоловата киселина, най-известната от семейството AHA киселини, действа като ексфолиант.

Ексфолира повърхностните клетки на кожата, правейки старческите петна и други хиперпигментации по-малко видими, както и повлиява синтеза на колаген и минимизира фините бръчки. Мъртвите кожни клетки се отстраняват нежно от повърхността, разкривайки гладка, чувствителна кожа, а тенът се изсветлява и изравнява.

 

Няколко капки за по-равномерен тен без петна

Серумът се нанася прецизно, като се прилага лек натиск върху апликатора и се фокусира върху определени области или върху цялото лице.

Бутилките са съставени от рециклирано стъкло и могат да бъдат напълно рециклирани, заедно с пластмасовия апликатор.

 

Протокол за хиперпигментация

Серумът Liftactiv B3 dark spots трябва да се използва като първа стъпка сутрин и вечер за постигане на най-добър ефект в борбата с пигментните петна. Като допълнение използвайте Liftactiv Collagen Specialist за ежедневна грижа против бръчки. Препоръчваме комбинация с Capital Soleil UV-AGE DAILY SPF50+, който също влияе върху синтеза на колаген в кожата.

 

Бъдете постоянни в козметичната си рутина, за да премахнете съществуващите петна и да избегнете появата на нови, и тествайте ефикасността на новия серум на Vichy, който е нежен върху кожата и ефективен срещу петна и бръчки

Повече информация за Liftactiv B3 dark spots серум срещу хиперпигментация и бръчки и пълната серия Liftactiv Specialist, както и Capital Soleil, вижте на vichy.bg.