До горе
15 май

НОВИЯ LIFTACTIV B3 ANTI-DARK SPOTS НОЩЕН КРЕМ С ЧИСТ РЕТИНОЛ СРЕЩУ ХИПЕРПИГМЕНТНИ ПЕТНА.

Ефективната формула с ретинол и ниацинамид е предназначена за нощна грижа, когато регенерацията на кожата ни е още по-интензивна, постигайки максимална ефективност.

Хиперпигментни петна по кожата могат да се появят по всяко време, те са устойчиви и могат да повлияят на увереността ви, но не са толкова непобедими, колкото повечето хора си мислят. Всеки, който е пробвал двете ефективни формули срещу хиперпигментни петна на Vichy – Liftactiv B3 DARK SPOTS серум и Liftactiv B3 ANTI-DARK spots SPF50 крем, може да потвърди това. Добрата новина е, че линията Liftactiv вече е още по-силна – с помощта на Liftactiv B3 ANTI-DARK spots нощен крем срещу хиперпигментни петна с чист ретинол, който третира този проблем в различни слоеве на епидермиса през нощта, когато активността на меланоцитите е минимална и клетъчното обновяване е в своя пик.

 

ЗАМЪРСЯВАНЕТО ЗАДЪЛБОЧАВА ПРОБЛЕМА С  ПЕТНАТА

Хиперпигментни  петна могат да възникнат от хормонален дисбаланс или като реакция на кожни наранявания, но най-често са резултат от излагане на слънце. Кожата реагира на ултравиолетовите лъчи, като произвежда повече пигмент меланин, който се групира в петна, докато замърсяването ги влошава допълнително, както установиха експерти от Vichy по време на четири десетилетия пионерски изследвания върху експозома. С това понятие се обозначава съвкупността от всички външни и вътрешни фактори, които влияят върху здравия вид и красотата на нашия най-голям орган.

 

РЕТИНОЛ И НИАЦИНАМИД – НЕПОБЕДИМО ДУО

Liftactiv B3 ANTI-DARK spots нощен крем срещу хиперпигментни петна с чист ретинол е разработен въз основа на научни познания, за да се справи с проблема с хиперпигментни петна в основата им. Неговата уникална формула съдържа 4% мощен ниацинамид (витамин В3) и 0,15% чист активен ретинол.

Кремът с ниацинамид действа върху хиперпигментни петна, като предотвратява миграцията на меланин и образуването на нови петна на епидермално ниво, като същевременно изсветлява съществуващите петна. От друга страна, ретинолът, звездата в грижата за кожата против стареене, ускорява обновяването на клетките, което води до подмладена и освежена кожа с по-равномерен тон, по-малко бръчки и петна.

СЛЕДВАЙТЕ ПРОТОКОЛА

Клиничните проучвания потвърждават, че 98% от участниците забелязват намаляване на видимостта на хиперпигментни петна, когато следват протокола Liftactiv B3, състоящ се от Liftactiv B3 серум против тъмни петна и Liftactiv B3 крем против тъмни петна SPF50. При редовно приложение на протокола Liftactiv B3 се наблюдава забележимо намаляване на хиперпигментни петна в цели 88% от случаите.

За най-добри резултати следвайте последователно протокола. Сутрин, след почистване, нанесете няколко капки Liftactiv B3 серум против тъмни петна, който ще осигури надеждна защита срещу образуването на хиперпигментни петна, като същевременно ще намали видимостта на съществуващите петна по кожата. Втората, съществена стъпка е SPF защитата. Затова всеки ден след нанасяне на серума нанасяйте крем против тъмни петна Liftactiv B3 SPF50, който не само осигурява UV защита, но и ефективно коригира съществуващите хиперпигментни петна, изглажда бръчките и освежава тена.

Поради високата концентрация на дерматологично активни съставки, не е необичайно да почувствате зачервяване, леко изтръпване или сухота на кожата след нанасяне на нощен крем Liftactiv B3 ANTI-DARK spots с чист ретинол. За да постигнете максимални резултати, през първата седмица нанасяйте продукта два пъти седмично, увеличете употребата на всяка втора вечер през втората седмица, а през третата седмица нанасяйте продукта всяка вечер, като коригирате количеството според поносимостта на кожата си. Въпреки че е обогатен със защитни фактори, след нанасяне на продукт с активни съставки, не се излагайте на слънце и използвайте продукти с висок SPF като UV Age Daily.

За да премахнете съществуващите петна и да предотвратите появата на нови, използвайте ефективния протокол на Vichy, препоръчан от 70 000 дерматолози. Защитата от слънцето е от първостепенно значение, но не забравяйте, че борбата с петната и бръчките не приключва със залеза на слънцето. Нощен крем Liftactiv B3 ANTI-DARK spots против хиперпигментни петна с чист ретинол ще ви помогне да се събуждате всяка сутрин с видимо по-ярка и подмладена кожа, с по-малко бръчки и петна. Здравето е важно, започнете с кожата си!

 

За повече информация относно анти-ейдж протокола Vichy B3 за хиперпигментни петна и новите му продукти, посетете сайта на Vichy.bg, а продуктите от линията Liftactiv B3 можете да намерите в аптеките.