До горе
27 дек.

МОЯТА ИНДИВИДУАЛНОСТ Е МОЯТА СИЛА

Радостина Апостолова

„ А щастието е моята тайна формула за красота, защото то ни прави красиви“ – казва Радостина Апостолова.

Тя е млада, красива и много амбициозна жена. По професия е адвокат ,но предвид семейния им бизнес, който е в сферата на денталната и естетична медицина, днес тя е отдадена изцяло на красотата. Отскоро е бранд мениджър и рекламно лице на немските дермални филъри Amalian.

В нашия разговор с нея си говорим за вдъхновението и да бъде в този бранш, за основните предимства на AMALIAN и за вярата и в успеха.

 

B.N. Радостина, ти си бранд мениджър и рекламно лице на немските дермални филъри AMALIAN. Разкажи ни малко повече как реши да се занимаваш с този бранд?

Радостина Апостолова: Моето семейство е собственик на фирма Аксис България. AMALIAN беше продукт, който ние 2 години очаквахме, за да получим ексклузивните права за разпространение му на територията на България. След обзорно проучване, ние избрахме него и го добавихме към портфолиото на компанията.А Аксис е символ и олицетворение на качество, затова и нашата мисия е да предлагаме само продукти от най-висок клас.

Радостина Апостолова

B.N. Какво те вдъхновява в работата?

Радостина Апостолова: Всичко, което е свързано с красотата – отвътре и отвън. Избрах да представлявам този бранд, защото съм сигурна в качеството му и вярвам в успеха, който ни предстои.

 

B.N. Трудно ли е за една жена да се наложи в бизнеса или е по-лесно?

Радостина Апостолова: Аз имам уникалния шанс семейството ми да го е направило през всичките тези години упорит труд. Възхищавам се по -скоро на жената, която се е наложила в този сложен бизнес – майка ми. Знам, че никак не е лесно, защото всичко се случи пред очите ми. Всички бяхме зад гърба й. Но тя беше мотора.

ИНТЕРВЮ,  AMALIAN, ДЕРМАЛНИ ФИЛЪРИ, КРАСОТА , ГРИЖА

B.N. Кои са отличителните характеристики на филърите AMALIAN в сравнение с останалите на българския пазар?

Радостина Апостолова: Не бих си позволила сравнение с останалите дермални филъри в България, но ще кажа, че като CE-сертифицирани медицински изделия, всички филъри с хиалуронова киселина AMALIAN отговарят на най-високите немски и международни стандарти за качество и гарантират абсолютна стерилност. Биологично безопасни продукти.

Благодарение на патентована технология, базирана на последните медицински изследвания Core-in-shell (CIS), S&V TECHNOLOGIES   успяват да създадат продуктът-чудо AMALIAN.

Радостина АпостоловаB.N. Какви са според теб последните тенденции в прилагането на дермални филъри?

Радостина Апостолова: Този въпрос е насочен по-скоро  към лекарите специалисти в естетичната медицина и дерматологията. Но това, което съм знам от нашите тренери е, че тенденцията е да изглеждаме красиви по най-естествения начин.

 

B.N. Има ли тайна формула красотата за теб?

Радостина Апостолова: Да – щастието! То ни прави красиви.

 

B.N. Какви са твоите любими бюти ритуали?

Радостина Апостолова: Специални бюти ритуали – по-скоро нямам такива. Но като всяка жена държаща на безупречния външен вид, обичам да полагам грижи за себе си. Храня се здравословно, спортувам, спя достатъчно. За да сияе лицето ми използвам разбира се AMALIAN.

 

B.N. А вашите бъдещи планове за развитие през 2022 г.?

Радостина Апостолова: Не обичам да си правя планове и прогнози. Следвам интуицията си и вярвам в това, че ако се раздадеш в това, което обичаш и можеш да правиш резултатите ще надвишат всякакви прогнози.

 

B.N. Твоето послание към нашите читатели е?

Радостина Апостолова: Бъдете здрави и на всички читатели на www.beautynews.bg пожелавам една щастлива и успешна нова 2022 година!

Това интервю излиза в ден ,който е много специален за мен и моето семейство – Стефановден ,който почитаме с двама именници.

Нека Свети Стефан закриля моя син и майка ми и всички притежатели на това име!