До горе
3 апр.

Ladies Only – ексклузивно събитие на Unique Estates Life Magazine и М Кар София

На 26-ти март списание Unique Estates Life Magazine и М Кар София имаха удоволствието да организират ексклузивното събитие Ladies Only, което съчета шофиране на най-новите луксозни модели BMW и MINI с представяне на горещия брой на бутиковото издание – Пролет’24.

Двадесет и шест ослепителни дами се насладиха на незабравим, изпълнен с емоции и високи скорости ден, който стартира с брънч в шоурума на М Кар София на бул. „Черни връх“ 53.

Заедно екипажите отпътуваха по предварително зададен маршрут към Боровец, свързали се с мощта, несравнимата и впечатляваща динамика на шофирането на BMW и MINI.

В зимния курорт любезни партньори и домакини на завлядяващ гурме обяд бяха Villa Sokol, където в уютната и изискана атмосфера на ресторанта, дамите се насладиха на авторско четиристепенно меню, съчетано с приятни разговори, усмивки, подаръци и с трепет се потопиха в страниците на новия брой на Unique Estates Life Magazine.

Завръщането обратно в шоурума на М Кар София на скорост, бе отпразнувано с бляскави наздравици шампанско и много снимки, които да запечатат звездния Ladies Only ден. 

Специални партньори на събитието бяха и WINEBOXPurelogicol Bulgaria, Kerastase, iT Cosmetics и Labor8.