До горе
1 апр.

La Roche-Posay представи: MELA B3, революционно решение за борба с хиперпигментацията

MELA B3 SERUM Интензивен концентриран серум против тъмни петна и повторната им поява

След 18 години изследвания, La Roche-Posay представя новия серум MELA B3 – иновация, която трансформира борбата срещу всички видове хиперпигментации, като мелазма, слънчеви петна и следи от акне. Този новаторски продукт, разработен в сътрудничество с водещи глобални дерматолози и експерти по хиперпигментация, включва мулти-патентована молекула Melasyl™, която предефинира подхода към грижата за кожата. 

La Roche-Posay, бранд, препоръчван от дерматолози по цял свят, представи новия си серум MELA B3-иновация, която трансформира борбата срещу всички видове хиперпигментации, като мелазма, слънчеви петна и следи от акне. Този новаторски продукт, разработен в сътрудничество с водещи глобални дерматолози и експерти по хиперпигментация, включва мулти-патентована молекула Melasyl™, която предефинира подхода към грижата за кожата. Серумът е щателно разработван в продължение на 18 години и вече се предлага в цялата страна.

Всеки втори човек страда от пигментни нередности

Глобално проучване, включващо 48 000 респонденти от 34 държави, разкрива, че всеки втори човек в света се бори с пигментни нередности. Въздействието на тези проблеми върху психичното здраве е значително, причинявайки чувство за малоценност, стигматизация и дискриминация. Хиперпигментацията не познава възраст или тон на кожата, засяга индивиди от всички социални слоеве и се проявява в различни форми, като лентигини, мелазма и пост-възпалителна хиперпигментация.

Отговорът идва от лабораторията La Roche-Posay

Като водещ бранд, препоръчван от дерматолози по целия свят, La Roche-Posay активно търси решения на тези сложни кожни проблеми. В отговор на това глобално предизвикателство, брандът представи серума MELA B3-първокласна иновация в пигментацията. С изключителна ефикасност и видими резултати при всички тонове на кожата, след само една седмица употреба, този продукт представлява дългоочаквано решение за тези, които копнеят за безупречна кожа.

 

Нова ера в борбата с хиперпигментацията

С Melasy™, молекула, патентована многократно до 2036 г., и разработена след 18 години изследвания, MELA B3 надхвърля традиционните подходи. Не само намалява тъмните петна, но и предотвратява повторната им поява, осигурявайки дълготрайно решение за всички, независимо от нюанса на кожата. Тайната се крие в това, че Melasy™ улавя излишния меланин, преди да остави следа върху кожата. Той се бори с пигментацията на всички тонове на кожа, както се вижда от сравненията с осем референтни активни съставки.

Комплексна формула за здрава кожа без петна

MELA B3, със своята уникална формула, съчетаваща Melasy™, 10% ниацинамид и други дерматологично активни съставки, предлага цялостно решение с целенасочено действие срещу тъмните петна. Тази ексклузивна формула осигурява клинично доказана ефикасност дори при предизвикателни и постоянни неравности в тена на кожата.

Резултатите? MELA B3 променя играта

Проучванията показват, че с видими резултати след първите стъпки, 98% от жените забелязват намаляване на тъмните петна. Само за две седмици 100% от жените съобщават за подобрения в броя и цвета на тъмните
петна. Ключът към успеха се крие в иновативния подход за депигментация, съчетаващ силата на противовъзпалителни и анти пигментационни свойства. MELA B3 не само намалява видимостта на тъмните петна, но и осигурява на кожата уникална комбинация от обновяване, ексфолиране и защита.

РЕЗУЛТАТИ ВЪРХУ КОЖАТА СЛЕД 1 СЕДМИЦА
Със съдействието на дерматолози от цял свят, La Roche-Posay е компания, посветена на преодоляването на предизвикателствата, свързани с пигментацията, като дава шанс на хората да открият любовта към собствената си кожа. MELA B3 не само показва впечатляващи резултати, но и променя начина, по който се чувстват хората по света. Тестван върху всички фототипове и многобройни пигментационни нередности, като следи от акне – дори и упорити такива, този продукт показва видима ефикасност преди и след третиране. Сдруги думи MELA B3 не е просто серум; това е билет към възстановяването на увереността и постигане на
перфектна кожа.

За повече информация относно серума MELA B3, моля посетете официалния уебсайт на La Roche-Posay.