До горе
13 ное.

КЕМПИНСКИ ХОТЕЛ ГРАНД АРЕНА БАНСКО С ДВЕ ПРЕСТИЖНИ МЕЖДУНАРОДНИ НАГРАДИ В СФЕРАТА НА ТУРИЗМА

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

Ако искате да избягате от забързаното си ежедневие и да опознаете красотата на природата в подножието на красивата Пирин планина, величествения Кемпински хотел Гранд Арена Банско е вашето място.

И тази година най-добрият хотел на България, бе отличен с две международни отличия – „Bulgaria’s Leading Lifestyle Hotel“ от World Travel Awards и „Bulgaria’s Best Hotel Spa“ от World Spa Awards. Наградите бяха присъдени въз основа на онлайн гласуване, в което участие взимат гости на хотела, туроператори, травъл агенции, медии и представители на туристическата индустрия от целия свят. Тези престижни класации имат за цел да отличат брандовете, които са предложили изключителна услуга и са били лидери в бранша за последната година.

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско отново се нареди сред първенците, спечелвайки за трети пореден път наградата за „Bulgaria’s Leading Lifestyle Hotel“от World Travel Awards. Конкурсът се провежда ежегодно и е смятан за един от най-авторитетните. Наградата, спечелена от хотела в Банско, се присъжда за високи постижения в областта на туризма.

Уникалният Kempinski The Spa също беше награден с престижно отличие – „Bulgaria’s Best Hotel Spa“ от World Spa Awards. Това е шестата поредна победа на Кемпински Хотел Гранд Арена Банско в тази категория. Организаторът на този конкурс цели да насърчи нова ера на растеж в Спа туризма, а победителите представляват елита на индустрията от целия свят. Kempinski The Spa е един от най-впечатляващите и добре оборудвани в региона. Заемащ площ от 1200 кв. м., той разполага с четири различни вида сауни, три басейна, приключенски душове, уникална снежна стая, специален лакониум, леден фонтан и много други. Автентичните тайландски масажи и процедурите с ексклузивна козметика също го отличават от конкуренцията.

Кемпински Хотел Гранд Арена Банско

Можете да научите повече за специалните оферти за настаняване в хотела тук.