До горе
2 февр.

ИРЕНА ФИЛИПОВА: ВДЪХНОВЕНА СЪМ ДА СЪЗДАВАМ КРАСОТА

Ирена Филипова

„Да обичаш красотата е вкус.  Да създаваш красота е изкуство“

Ирена Филипова е  експерт в сферата на красотата и собственик на салон RUSHELL. Започва да се занимава с фризьорство преди повече от 10 години и в страстта си за развитие започва развитие във всяка една насока на сферата на красотата. От повече от 5 години е преподавател на курсове за маникюр, миглопластика, микроблейдинг, микропигментация, кола маска и др. Носител е на множество награди в международни конкурси и в желанието си за знания тя до ден днешен не спира да се обучава към световни организации, като Phi- Academy, S- Academy и др.

Днес тя е собственик на новото бюти бижу RUSHELL BEAUTY AESTHETIC CENTER, който е продължение на развитието на салони RUSHELL. Представяме Ви нашия откровен разговор с нея, за създаването и развитието на нейния успешен бранд и най-новият боди център,  за семейството и новостите, които и предстоят.

 

Ирена Филипова

B.N. Ирена, кога решихте, че призванието Ви е да се грижите за красотата и самочувствието на дамите?

Ирена Филипова:  Преди 12год. Абсолютно на майтап влязох в тази сфера като професия фризьор. Беше ми любопитно, интересно и вдъхновяващо….харесваше ми,но и разбира се имах и своите притеснения и критики! В последствие през годините не спирах да надграждам себе си и все повече виждах и усещах доверието на своите клиенти и това те как се чувстваха след посещение при мен. Tова ме караше да се чувствам щастлива, когато те ценяха моят труд ,работа и старанието ми да задоволя всички техни желания. Винаги съм имала мотивация да продължавам напред с нещо ново, различно , в крак  с най-новите тенденции в сферата.

 

B.N. Създали сте собствен семеен бизнес, но не спирате да трупате дипломи, а едновременно с това се грижите и за семейството си. Какъв е режимът, който ви позволява да се справяте с всичко това?

Ирена Филипова: Нямаме конкретен режим, работата ни е много динамична, но с общи усилия успяваме да имаме синхрон и да си помагаме. Определено не е лесно да жунглираме с времето,защото то все не стига. Всяка професия колкото ти дава, толкова и взима…стараеме се на баланс. Мотивира ни старанието всички да са щастливи!

 

B.N.Тогава какъв процент от бизнеса Ви днес е удоволствие?

Ирена Филипова: Една от статистиките е, че работещите в тази сфера приемат работата си за хоби и това им дава възможноста да не се изморяват създавайки красота!!!

При мен е точно така..вдъхновена съм от тази възможност да създавам красота!

 

B.N.По какво избирате хората, които да работят за Вас?

Ирена Филипова: Стремим се екипът да бъде позитивен и отдаден на работата си . За нас е важно те да са професионалисти в сферата и да изпипват всичко до най-малкият детайл!

 

Ирена Филипова

 

B.N. Кое е основното, с което запазвате клиентите си с години?

Ирена Филипова: Определено отношение и атмосфера,но и не на последно място качеството на нашите услуги! Когато клиента се чувства като у дома си, тогава и ние можем да работим с лекота и да постигаме прекрасни резултати. Това е нашият дом и всички са добре дошли да се вдъхновим за тях!

 

B.N. Какъв е вашият стандарт за красота?

Ирена Филипова: Стандарта за красота е нещо,което е много относително и неизмеримо. Но ние се стараем да влезем в обувките на нашите клиенти и да се докоснем до техният стандарт, защото всеки за нас е специален и индивидуален!

 

B.N. Коя е запазената ви марка, заради която човек трябва да се довери на Body Aesthetic center „Rushell ”?

Ирена Филипова: Да обичаш красотата е вкус!  Да създаваш красота е изкуство!

 

Ирена Филипова

 

B.N. Какви услуги ще предлагате в него?

Ирена Филипова: Центърът предлага процедури за тяло, като основната ни дейност е така нареченото чудо Wonder, което е ново поколение мускулна и невромускална електростимулация, масажи и процедури за тяло с новата ни машина Viora, единствената платформа за цяло тяло и лице и цялостно оформяне на контура от глава до пети , намаляване на целулита и процедури за стягане.

 

B.N. Срещаш ли толкова упорити млади хора като теб, на които да делегираш отговорности в бизнеса си?

Ирена Филипова:  За мое щастие все още има хора, които са толкова отдадени, упорити и както аз обичам да ги наричам „работохолици“, които от дълги години са до мен и знаят какво искат и го следват без да подлагат на съмнение пътят към успеха си!

 

B.N. Какво е вашето beauty послание към нашите читатели?

Ирена Филипова: Всеки човек е уникален и неповторим! И всеки един от нас носи красотата в себе си! Можем да я покажем и изразим по-много различни начини, това зависи от вас! А ние можем да я покажем за ВАС!!!