До горе
23 юни

Хотел Antea  – новата перла в Созопол

Хотел Антеа

„Лятото ни предизвиква с ново лице в античния Созопол

Изгрява лятото, а неговото ново отражение във вълшебния свят на българското Черноморие е озарено от най-новата му перла – хотел Antea. Построен на върха на мъдростта на античния Созопол и охраняван от живописната скала, хотелът се възвишава като истинско съкровище сред красотите на новата част на града.

Хотел Антеа

С прегръдката на неповторимата морска гледка и баланса между античните традиции и съвременния живот, хотел Antea е готов да ви посрещне с богата палитра от безценни преживявания.

Хотел АнтеаТази година хотелът се откроява с модерната си визия, където комфортът е преплетен с разнообразието – от стилни апартаменти и двуетажни мезонети, до уютни стаи.

Всеки кът, всяка зона за релаксация и ресторантът обещават да надхвърлят вашите очаквания и да направят почивката ви незабравима.

А ако сърцето ви пулсира в ритъма на вечерните коктейли, панорамният лоби бар ще ви омагьоса с екзотични напитки и атмосфера, пренасяща ви в съня на една топла лятна нощ.

Дарете си не просто почивка, а истинско изживяване – подарете си пътешествие във вълшебния свят на Хотел Antea, където всяка минута е специална, а всяко преживяване – безценно.

Хотел Антеа

Резервирайте своята незабравима лятна почивка с дъх на море сега:

[email protected]

+359 876 110 110