До горе
11 ное.

ГОТОВИ ЛИ СТЕ ЗА КОСАТА НА МЕЧТИТЕ СИ?

Derma-Act, трансплантация на коса

„Косата е короната, с която никога не желаете да се разделите“

Ако това все пак се случи, единственият начин да си я върнете обратно е трансплантацията. Благодарение на тази процедура, подходяща за всички етапи на косопад, косата се сгъстява, а резултатът е дълготраен.

В дерматологична и естетична клиника Derma-Act, ни гарантират мечтаните резултати. А това ,което е отличително там за тази процедура е самия процес на присаждането, който се извършва в рамките на деня и не изисква оставането ви в болничен престой.

Derma-Act, трансплантация на коса

Derma-Act успешно прилага златния стандарт в присаждането на коса – метода FUE (Follicular Unit Extraction – извличане на фоликуларни единици), познат и като метода „игла“. Той е неинвазивен и не оставя белези, заради което се налага като най-надеждния и търсен начин за третиране на постоянен косопад. При него хирургът присажда донорни космени фоликули, които се взимат най-често от тила чрез специални имплантни устройства. Способността на импланта да се адаптира спрямо зоната на поставяне гарантира естествения растеж на косата, с подходяща посока и ъгъл на растеж на косъма. Резултатите са перманентни, като новата коса обикновено започва да расте от 4 до 6 месеца след трансплантацията, а пълният ефект от присаждането се разгръща до една година от самата процедура.

Derma-Act, трансплантация на коса

Derma-Act ви гарантират резултати чрез серия от преброяване на космените фоликули преди и след трансплантацията, с помощта на иновативната експертна технология за визуализация FotoFinder. Програмата TrichoLAB прави подробна и точна диагностика на заболяванията на скалпа, цифрова трихоскопия и дава възможност прецизно да изчислим броя фоликули, нужни за възстановяването на косата. FotoFinder Trichoscale Pro позволява да се измери точния процент на косопад и да се анализира характеристиката на алопецията. Също така помага и за изчисляване на космените фоликули след трансплантацията – тоест тези, които са били присадени и израснали отново в изтънените участъци. Това дава на всеки един пациент сигурност за увеличения брой на фоликулите и че той е същият, за който са платили. Ако се установи разминаване между обещания и крайния резултат, от клиниката напълно безплатно ще ви бъдат присадени допълнителните фоликули.

При първото посещение в Derma Act с  хирург той ще ви направи серия снимки на скалпа  с помощта на FotoFinder Trichovision®. Така ще получи информация за броя на космите на квадратен сантиметър, процента на израстваща и на падаща коса, броя на фоликуларните единици на квадратен сантиметър, за дебелината на косъма, за количествените характеристики на фоликулите и разстоянието между тях.

Derma-Act, трансплантация на коса

След подробен анализ на събраните данни лекарят пристъпва към самата процедурата. Това ,което впечатлява е, че тя се изпълнява с местна упойка, продължава няколко часа и не се налага допълнителен престой в клиниката. Периодът за възстановяване е минимален – можете веднага да се върнете към нормалния си начин на живот. Между осмия и дванадесетия месец от трансплантацията се назначава контролен преглед. Тогава с FotoFinder се правят нови снимки и анализ на състоянието на присадката. Ако след това посещение се установят над 15% загубени трансплантирани фоликули, Derma-Act извършва реоперация напълно безвъзмездно.

Присадената коса не капе, тя остава за цял живот и е едно от най-важните допълнения в човешкото тяло. Инвестирайте в себе си с процедурата за трансплантация на коса по метода FUE в Derma-Act.

За повече информация посетете: derma-act.bg

Или запишете час за консултация на 02/ 450 80 80 или 088 974 1417.