До горе
10 ное.

ДВОЙНА БРАДИЧКА

Dermathoology

„Вашата единствена кожа заслужава най-доброто“ – клиника ЕвроДерма

Появата на двойна брадичка е често срещана в нашето ежедневие. Тази аномалия представлява излишък на мастна тъкан и отпускане на кожата. Плътността в зоната може да бъде смущаваща, защото създава визуална илюзия за по-пълно лице.

Как да стопим излишните мазнини около шията и да си върнем младежкия, стегнат овал на лицето?

Има  няколко начина  за третиране, освен хирургичната липосукция, като може да се комбинират различни техники.

От клиника „ЕвроДерма“ ни представят и основните процедури , които могат да ни помогнат да постигнем желания ни резултат:

Фракционирана радиочестота с микроиглен накрайник – доставят се високочестотни радиовълни през кожата.Тези вълни карат дермата да се свива(уплътняващ ефект) и разграждат подлежащата мастна тъкан. За пълен задоволителен резултат трябва да се третират едновременно кожата под брадичката и страните на шията, като са необходими няколко сесии с интервал 3-4 седмици.

PB серум –  това е едно безопасно и съвременно решение за намаляване на мастната тъкан в областта на брадичката.Предпочитано от пациентите ни и от нас. PB серумите са първата в света терапия на основата на рекомбинантни ензими.Те са три вида според състава си и оттам таргетират различни патологии. Серумът  противодейства бързо и сигурно при отпусната и състарена кожа, мастна фиброза, двойна брадичка и целулит. Ефектът е напълно видим до две седмици, а след терапията няма възстановяване. Броят  се определя индивидуално според състоянието на пациента.Често само една е достатъчна. Понася  се леко и няма странични ефекти.Обикновено се комбинира с радиочестотни процедури за синхронизиране на ефекта.

Мултиполярна радиочестота –  неинвазивна процедура, която ползва радиочестотни вълни за контролирано равномерно загряване за редуциране на локалните мастни натрупвания и стимулация на естествените клетъчни процеси в кожата.  Терапията работи за комплексно решаване на проблема – редуцира мастните натрупвания и стяга кожата в зоната на брадичката. Процедурата е безболезнена, усеща се само затопляне,а още след първите сеанси се наблюдава стягане в съответната област.

Биомиметични пептиди – това са малки протеини,които разрушават мазнината в адипоцитите.Те са индикирани за хора на средна възраст. Инжектирането става чрез пистолет или класическа мезотерапия. Планират се обикновено минимум 3 сесии, последвани от масажи на третираното място.

PB Serum

Дезоксихолат –  тази молекула отстранява мазнината,но няма отношение към отпуснатата кожа.Протоколът вкючва 3 сесии с подкожни инжекции  през три седмици  и предполага болезнена  възпалителна реакция.В някои страни е забранена. Ефектът е видим и се комбинира перфектно с радиочестота.

Всички тези методи имат ефект, само ако са прилагани от специалист дерматолог, който адекватно може да избере и прецени ефекта от комбинирането им и има добър квалифициран опит в процедурите.

Специалистите в клиника „ЕвроДерма“могат да изготвят цялостна терапевтична програма за справяне с двойната брадичка. Тя се изготвя на база индивидуалните специфики на вашата кожа, както и нейните нужди.

 

За повече информация и записване на час при д-р Хитова: 070020017 / 0884342246

Повече за предлаганите услуги в клиника „ЕвроДерма“може да научите на euroderma-clinic.com