До горе
9 февр.

БЛЯСКАВО ОТКРИВАНЕ НА НОВИЯ БУТИК ЗА БИЖУТА В СОФИЯ Mi Amor

С неотразим блясък, бълбукащи чаши шампанско и много шум, първият бутик за диаманти на арменската марка Mi Amor за България отвори врати в центъра на София.

 

Стилното събитие събра дами и господа от света на изкуството, архитектурата, естетичната медицина, хотелиерски и модни бизнеси, както и много други почитатели на диамантния блясък.

Арменският бранд впечатли всички гости в специалната вечер, оставяйки ги да се докоснат до бижута от най-висок клас, чието производство съчетава традиционно майсторство с най-новите технологии в ювелирното изкуство.

Mi Amor създават скъпоценни бижута с рядко качество с уникален и ценен характер, вдъхновявайки жената да се чувства винаги красива и да се гордее с индивидуалността си. Диамантите, използвани в колекциите на бранда са строго класифицирани, като цветът е D-F или G-H, а чистота WS-VS или VS-SI.

Oфициални медийни партньори на събитието бяха BEAUTYNEWS.BG, и списанието за луксозни имоти и лайфтсайл UNIQUE ESTATES LIFE MAGAZINE , което придаде още повече класа и елегантност на тази незабравима вечер. Всички гости получиха специален подарък от UNIQUE ESTATES LIFE MAGAZINE, а именно новия юбилеен брой, както и луксозен комплимент от Champagne Taittinger.