До горе
11 ян.

Арменски марки бижута Mi Amor са вече на българския пазар

За жената, чиято КРАСОТА НИКОГА не УВЯХВА!

Сет от сребърни бижута с кристали Mi Amor

Mi Amor – арменски бранд, от най-висок клас, чието производство съчетава традиционно майсторство с най-новите технологии, създавайки бижу с рядко качество с уникален и ценен характер. Арменците, както всички знаем за най- добрите бижутери в света! И за да потвърдим максимата “бижу се носи и в ежедневието”, Ви представяме и втория бранд- Ti Amo, с колекции и бижута, които ще допълнят с изящество всяка “casual” визия в живота на всяка дама.

Сет от бижута на марката Ti Amo - обеци, колие и пръстен от жълто злато с бели и жълти диаманти

Диамантени бижута Тi Amo

Колекциите на Mi Amor и Ti Amo са вдъхновени както от различни краища на света, като едно от най-романтичните крайбрежия, това на Амалфи,  родното място на изумруда, но и от огнената природа на традиционната женска танго рокля, известна със своя цвят и асиметрични подгъви. Чрез извивките и цветовете на скъпоценните камъни всяко бижу изразя усещане за свобода, подчертава благородния характер на собственика и орисията му за изобилен живот.

Ювелирите на марките използват бяло и жълто злато с проба 750 и винаги щамповано вътре в бижутата, а всички диаманти са щателно поставени с перфектна центровка. Резултатът създава комбинация от несравнима дисперсия, сцинтилация и блясък. Диамантите, използвани в Mi Amor са строго класифицирани, цветът е D-F или G-H, а чистота WS-VS или VS-SI, а тези, използвани в колекцията Ti Amo са с цвят G-H, и чистота VS-SI.


Mi Amor и Ti Amo вдъхновяват жената да се чувства винаги красива, напомня да бъде вярна на себе си и да се гордее с индивидуалността си.

Очаквайте скоро и новия бутик Mi Amor в центъра на София!

Повече може да научите на инстаграм: miamor_jewelry_bg и
tiamo_jewelry