До горе
27 ян.

ТЕРАПИЯ ЗА СИЯЙНА КОЖА С GENOSYS

Терапия за сияйна кожа с GENOSYS

Tози месец в естетичен център PERSONA Health&Beauty ни разкриват тайната за съвършената кожа, представяйки ни новата корейска професионална козметична марка GENOSYS, представлявана от PERSONA ACADEMY.

Отдаваме се на един разкрасяващ ритуал за лице в ръцете на Людмила Антонова – която  има над 15 години опит като козметик , а в PERSONA Health&Beauty е вече над 6 години . Преди да пристъпим към терапията тя прави прецизна оценка на състоянието на кожата ,за прецени кои продукти са най-подходящи за нас.

 

СТЪПКА 1  КИСЛОРОДЕН ГЕЛ

Като почистващ продукт , се нанася кислороден гел  на сухо лице директно ,за да се отстрани грима. Той  почиства кожата ни в дълбочина и я насища с така необходимия кислород. След нанасянето му по лицето се получават кислородни балончета.

СТЪПКА 2  ПИЛИНГ

Той се нанася на цялото лице, няма агресивно действие ,прониква дълбоко в кожата, за да направи силна регенерация, няма излющване. Продължителността на престой с пилинга, като за първа терапия е между 3-10 минути , като козметик следи състоянието на кожата  през цялото време.  Няма така характерните  зачервявания , особено при чувствителна кожа.

СТЪПКА 3 КАРБОКСИ КИСЛОРОДЕН ГЕЛ

Нанасяне на карбокси кислороден гел , върху които се налага лист активатор, той се активира, чрез натискане за достигане до дълбокия слой на епидермиса на кожата. Спомага за дълбока хидратация , успокояване на всякакви възпаления на кожата и насищане с кислород. Карбокси терапията може да се прилага и за след изгаряния на кожата, за да я възстанови по-бързо ,както и в случаите на акне. Продължителността на стоене с гела е от 10 до 30 минути в зависимост от състоянието на кожата.

СТЪПКА 4 – МУЛТИВИТАРАНИЯ КРЕМ GENOSYS

Този продукт съдържа 12 витамина и астасактин, това е много силен антиокисдант, който повишава имунитета на кожата ни и я прави по здрава, подхранена и дълбоко хидратирана.

След края на терапията ефекта е наистина зашеметяващ – кожата ни е  моментално освежена и хидратирана.

Терапия за сияйна кожа с GENOSYS

Достатъчно е да изпробвате само веднъж GENOSYS, за да се убедите още от първия път в нейната натуралност и авангардни съставки. В плен на изключително ефикасното й действие ще останете верни на марката заради начина, по който се чувства Вашата кожа.

Ако решите  да се отдадете на един Beauty ритуал докосвайки се до иновативните формули на GENOSYS за бляскава и сияйна кожа без несъвършенства, запишете си час за терапия или консултация в естетичен център PERSONA Health&Beauty. 

www.persona.bg