До горе
7 сеп.

PHANTOM НОВИЯТ АРОМАТ ЗА МЪЖЕ ОТ PACO RABANNE

PACO RABANNE PHANTOM

“Футуристичен и луксозен аромат, който комуникира с телефона ви”.

Съвършена връзка – между вас, света на ароматите и модерните технологии. Точно това представлява тоалетната вода за мъже Paco Rabanne Phantom. С това новаторско ухание, пропито от цитруси, ще се наслаждавате на многопластово изживяване за сетивата.

PACO RABANNE PHANTOMФутуристичен аромат, роден от сблъсъка между луксозна изработка и нова технология. Използвайки творчески процес при избор на съставки, ароматът ни кара да се почувстваме заредени, силно уверени и секси. Смел аромат с нотки на пристрастяваща кремообразна лавандула, енергизиращ лимон и секси дървесна ванилия. Phantom е създаден по устойчив метод: аромат от днес, създаден за утре.

Това което ни впечатли и определено съвпадна с нашите интереси  е флаконът във формата на робот и крие в себе си NFC чип. С него можем да свържем аромата със смартфона си, а по този начин се отваря път към забавно съдържание. При избора на съставки за ароматната композиция са използвани и постиженията на неврологията, за да се придаде усещане за сексуално привличане, увереност и енергия на аромата. Освен това тоалетната вода Phantom е с веган и изключително чисти съставки. Не съдържа сулфати, фталати, минерални масла или подобни продукти.

Коренно различен, напълно разтърсващ: открийте първият флакон за свързане досега. Докоснете флакона с телефона си, отгоре и полетете към нова Вселена – Вселената на Paco Rabanne!

Можете да го намерите в търговската мрежа в страната ,както и на deliriumexclusive.com