До горе
15 юли

A-DERMA EPITHELIALE A.H ULTRA SPF 50+ ВЪЗСТАНОВЯВАЩ, ЗАЩИТАВАЩ КРЕМ С UV ЗАЩИТА

A-DERMA EPITHELIALE A.H ULTRA SPF 50+

„Вашата надеждна слънцезащитна грижа след дерматологични и естетични процедури“

Кожата е най-големият орган на нашето тяло. Грижата за нея е един от най-важните фактори както за добрия ни външен вид, така и за здравето ни. Затова, за да бъде тя красива и здрава, към нея трябва да подхождаме с мъдрост… и любов!

Защитата от слънцето е нещо задължително, когато говорим за грижа за уязвимата кожа. Горещите летни дни са на прага и предстои все повече да се излагаме на слънце.

A-DERMA-EPITHELIALE-A.H-ULTRA-SPF-50-plusВредните ултравиолетови UVA и UVB лъчи са познати като същински враг на кожата, но такива са и видимата светлина (по-точно синята) и инфрачервените лъчи. Списъкът с рисковете е дълъг – бръчки, преждевременно стареене, петна, оксидативен стрес, изгаряния…

Ето защо изборът ни на слънцезащитни продукти трябва да е много внимателен и да се уверим, че не правим компромиси.

От Дерматологични лаборатории A-Derma предлагат за лято 2021 ново поколение крем – A-DERMA EPITHELIALE A.H ULTRA SPF 50+ с двойно действие върху уязвимата кожа, изложена на слънце, като едновременно я възстановява и предпазва. Подходящ за приложение след повърхностни дерматологични процедури или повърхностни промени на епидермиса, с риск от хиперпигментации, вследствие на слънчевите лъчи. Продуктът е предназначен за прилагане върху увредена и татуирана кожа, след пилинг и лазерни процедури. Има висока толерантност, дори при отворена рана.

Подпомага възстановяването на кожата, намалява червените и кафяви остатъчни следи (хиперпигментации след белези). С бързо успокояващо действие и висока UV протекция при излагане на слънце. Може да се нанася върху тялото и лицето както при деца и възрастни. Без аромати.

Всяка уязвима кожа заслужава нежна и правилна грижа, съчетаваща в себе си науката и природата. Затова обичайте кожата си и се грижете за нея!

Може да научите повече на  aderma.bg