До горе
14 май

КРАСИВИ ДЕКОРАЦИИ НА СТЕНИ И ТАВАНИ С РАМКИ

Декорации на стени и тавани с рамки

“Изтънченият вкус на красивият интериор създава усещане за уют, грациозност и хармония в стаите.”

Декорациите на стени и тавани с рамки, все повече се налагат като тенденция при интериорните декорации в България. Освен акцент за едно помещение, те могат и да се използват като декоративна ламперия.

PERVAZITE.COM ни предлагат интересни и разнообразни варианти за декорация с рамки за различни помещения на белгийската компания Orac Décor, както и на полската Mardom Decor.

Рамките могат да бъдат използвани за всякакъв стил обзавеждане, благодарение на голямото разнообразие от модели. За някои от тези модели се  предлагат и ъгли (с различна форма), с които можете да направите акцента на стената или тавана ви още по-красив.

Декорации на стени и тавани с рамки

Дори и без ъгли с повече въображение и рязане бихте могли да създадете нестандартни и абстрактни декори.

С малко повече креативност можете да създадете впечатляващи и неповторими интериорни решения за Вашият дом, магазин, офис, хотел и др. Все по-често вече се среща и декорирането на съвсем обикновени мебели. Те могат да се ползват и за украсяване на врати, маси, секции, библиотеки, акцент около осветителни тела, изграждане на ламперии и още много други.

Индивидуален, изключителен, неповторим интериор можете да създадете и сами, както с единични, така и с комбинация от няколко рамки една в друга. Акцентирайте върху дадена стена или мебел, за да създадете забележителен, незабравим ефект и въздействие.

Профилите за стени могат да бъдат безкрайно много, стига да имате достатъчно въображение, желание за експериментиране и творчески дух!

Проектирай смело с pervazite.com!

За повече информация посетете www.pervazite.com, или на адрес на магазина в гр. София – жк. Младост, блок 270.