До горе
20 юни

ДЕКОРАТИВНИ КОРНИЗИ ЗА КРАСИВ ТАВАН

декоративни корнизи от Pervazite.com

„Декоративните корнизи , ще подчертаят интериора на Вашия дом“

Искате ли интериорът да е малко по-модерен? С декоративните корнизи от Pervazite.com може да  осигурите на вашия интериор разнообразие и динамика.

Те са оригинално и изискано решение за придаване на плавен преход между стените и тавана и декоративен завършек на цялостния декор в помещенията.

декоративни корнизи от Pervazite.com

Декоративните корнизи са елегантен начин за обогатяване на интериора в къщата, апартамента, вилата или офиса, а също и своеобразен  способ за подчертаване на индивидуалния стил на дома.

От Pervazite.com ни предлагат разнообразни модели и материали, които позволяват вписването им във всякакъв стил и интериор. Класически или модерни те могат да намерят приложение за всеки дом.

декоративни корнизи от Pervazite.com

Можете да ги използвате при декорации на кухни, спални, всекидневни, дори и мокри помещения. Тяхното основно предимство е способността да скриват архитектурни несъвършенства или кривини по стените , които са най –ясно изразени при преходна стена – таван. Някои модели разполагат и с опция за вграждане на осветление, което допълнително ще композира и подчертае красотата на вертикалното пространство.

Ако харесвате изискани интериори, в които всеки един детайл излъчва елегантност и стил, то със сигурност декоративните корнизи , които предлагат Pervazite.com успешно ще се впишат в бъдещите ви планове за ремонт на дома.

Проектирайте смело с www.pervazite.com!

За повече информация посетете www.pervazite.com

Адрес на магазина е: гр. София, жк.Младост 2, блок 270