До горе
20 апр.

ЗДРАВНИЯТ ТУРИЗЪМ В ТУРЦИЯ ВСЕ ПО-ЧЕСТО ПРЕДПОЧИТАН

Ринопластика

„Ринопластика в Турция – най-често практикувана през последните години“

В последните години медицинският туризъм в Турция е много популярен, особено в естетиката и ринопластика та , тъй като е една от най-често извършваните козметични процедури в света. Турция е една от дестинациите, където много хора избират да си направят операции поради висококачествените медицински услуги, които са на разположение там, както и заради конкурентните цени.

Ринопластика

Когато става въпрос за Ринопластика в Турция, е важно да се има предвид, че това е медицинска процедура, която изисква специализирано обучение и опит от медицинския персонал, защото структурата от меки тъкани, хрущяли и кости трябва да се моделира изключително прецизно, за да се изгради новия нос .

Основните проблеми са два: да се запази носното дишане, което е основната функция на този орган, както и правилното зарастване на новия нос – процес, при който не винаги може да се постигне 100-процентов контрол. Поради тази причина една от основните задачи на хирурга е да извърши ринопластиката, така че да наложи последващ контрол върху възстановяването и зарастването на новосфомирания нос.

Страната има много квалифицирани хирурзи и клиники, които предлагат качествени услуги на конкурентни цени. За да направите посещението си по-лесно и безпроблемно, най- разумно да се обърнете към посредник за медицински туризъм в Турция. Това са хора, които познават добре всички клиники, качеството на услугите и лекарите, които оперират.

 

Велина Смет

Посредникът е специалистът, който ще ви помогне да организирате посещението си в Турция и ще се погрижи за всички детайли, свързани с операцията . Той ще ви предложи пакетни оферти, които включват всички необходими услуги – от резервация на хотел, до транспорт до клиниката и съпровождане на място.

Важно е да изберете добър и надежден посредник, който да ви предостави качествени услуги и да гарантира безопасността и удобството ви по време на посещението.

Един от доказалите се посредници в сферата е Велина Смет от “medical adviser” Изключителен специалист. Има натрупан многогодишен опит и много доволни пациенти. Тя гарантирано ще подбере най- правилния метод според вашия случай и нужди. Операцията на носа в Турция може да бъде много успешна и да предложи качествено лечение на разумна цена.

Ако се решите да използвате услугите на Велина Смет за медицински туризъм в Турция, можете да получите допълнителна подкрепа и да се насладите на по-голяма увереност по време на посещението си.

Турция е известна с много добре обучените и квалифицирани лекари и хирурзи, които извършват операции на носа с голяма прецизност и внимание към детайлите.

 

Д-р Бахадир БайкалГ-жа Смет работи с един от най- търсените в бранша – Д-р Бахадир Байкал. Той има над 8000 операции. Известен е с това, че е специалист в ревизионни ринопластики и септопластики. Извайва нослета, чрез присадки на материал от пациента  или изкуствени силиконови хрущяли.

Много популярен е, че прави напълно натурални нослето но същевременно перфектно изваяни индивидуално спрямо всяко лице. Той използва иновативен ултразвуков метод за фино моделиране на костни структури без засягане на меките тъкани.

Благодарение на този метод се извършва много по-прецизна корекция на носните кости при извършването на функционална и естетична ринопластика- корекция на носа, което е основен ключов момент в извършването на операцията.

Преимуществата, които дава тази техника е, че не се засяга подлежащата лигавица и околните меки тъкани и по този начин се предотвратява образуването на отоци и синини около очите. Така се гарантира по-бързия възстановителен период на пациентите след оперативна намеса, в рамките на 2-3 дни, както и техния комфорт след операцията.

За контакти с Велина Смет – [email protected], тел.: 0894 611 267