До горе
30 дек.

ЗАД КУЛИСИТЕ НА МОДНАТА СЦЕНА

Никол Предьова

“Мечтайте до невъзможното, за да постигнете много“ – казва Никол Предьова.

Никол Предьова е успешен български модел, стартирала когато е била едва на 14 години. Участвала е на Седмицата на модата в Милано. Работила е за брандове като Love Moschino, Dsquared2 и др ,както и за световно известния сайт YOOX. От близо една година тя има собствена агенция за недвижими имоти NP DELUXE ESTATES . Ето какво ни сподели тя за модната сцена, за бъдещето и, за новото и поприще в нашето специално интервю с нея:

Никол Предьова

B.N. Никол, ти си успешен модел ,а от съвсем скоро имаш и собствена агенция за недвижими имоти? Разкажи ни как се зароди идеята за създаването и това да се пренасочиш от сферата на модата към тази на имотите?

Никол Предьова: Работата ми като модел винаги ми е носила удоволствие и ме е зареждала. Пандемията от COVID-19  нанесе много щети и промени в модния бранш. Ангажиментите ни и пътуванията в чужбина намаляха драстично. Тогава се замислих, коя е сферата, в която отново ще изпитвам удовлетворение от работата си. Така се зароди и идеята да създам собствена агенция за недвижими имоти – NP DELUXE ESTATES. За мен е изключително важна комуникацията и обратната връзка между хората. Целта ми е агенцията ми да бъде сред най-успешните, коректни и предпочитани агенции, както и да изградим доверие с нашите клиенти.

 

B.N. Липсват ли ти дефилетата и снимките и предвид ситуацията с Covid –19 през последните две години смяташ ли, че тя оказа влияние на този бранш?

Никол Предьова: Да много ми липсват дефилетата, снимките и модните събития, тъй като това беше моят начин на живот, моята работа. COVID-19 оказа изключително огромно влияние върху модния бранш. С появата на пандемията се отмениха модните седмици, канселираха се полетите на моделите.

Много дизайнери започнаха да въвеждат дигитални модни ревюта, както и онлайн пресконференции, за да могат да представят на аудиторията си своите произведения.

Щастлива съм, че въпреки ситуацията, имах няколко модни ангажименти, сред които участието ми в “БГ модна икона”, “Златна игла”, както и най-дългоочакваното лятно модно събитие – Summer Fashion Weekend в Свети Влас. То се осъществи за трета поредна година и е доказателство, че когато правиш нещо с много труд, професионализъм и от сърце, нещата се реализират успешно.

B.N. Има ли приятелства в модните среди или по-скоро е конкуренция?

Никол Предьова: За мен има приятелства в модните среди, но истинските са изключително малко. Имам невероятни приятелства с модели от различни държави по света! За съжаление се виждаме рядко, но пък поддържаме комуникация.

Когато отиваш на кастинг в чужбина с всеки един от 500-те модела сте конкуренция, но това на мен ми влияе мотивиращо и давам всичко от себе си.

 

B.N. Каква е твоята рецепта за щастлив живот?

Никол Предьова: Най-важните съставки в моята рецепта за щастлив живот са: здраве, любов, щастие, доброта, отношението към околните, доверие, коректност, позитивизъм и превръщане на мечтите в реалност.

Никол Предьова

B.N. Кой е най-големият ти успех, който си постигнала до момента в модата?

Никол Предьова: Изключително щастлива и удовлетворена съм с осъществяването на всеки един от моите проекти и ангажименти. За всеки от тях отделям специално отношение, внимание и време.

Работила съм в Банкок, Шанхай, Милано, Болоня, Париж, за брандове като Moschino, Love Moschino, Dsquared2 и др. Снимала съм десетки каталози и списания. Един от любимите ми ангажименти са снимките за световно известния сайт YOOX. Била съм многократно на котешката пътека, както и на ревюта на Седмицата на модата в Милано. Миналата година бях на пролетната корица на сп. Сватба, а преди по-малко от месец снимахме новия каталог на сватбен център “My Wedding”.

 

B.N. Какво е вдъхновението за една млада дама, като теб да менажира  собствена агенция за недвижими имоти?

Никол Предьова: Винаги съм искала да оставя нещо след себе си. Ще бъда много щастлива, ако това е именно една успешна агенция с история и ценности! Това ме мотивира да се развивам и да се опитвам да я менажирам по възможно най-добрия начин с помощта на съветите на моите най-близки хора, които винаги ме подкрепят, помагат и вдъхновяват!

Никол ПредьоваB.N. Какво ти предстои през новата 2022 година?

Никол Предьова: Цялата ми енергия и идеи ще бъдат насочени към менажирането и популяризирането на NP DELUXE ESTATES. Предстоят ми много нови партньорства и клиенти. Ще се радвам в края на 2022г. да ви разкажа за осъществяването им. Обмислям също така да запиша и докторантура, защото за мен образованието е изключително важно!

 

B.N. Имаш ли нещо, за което мечтаеш?

Никол Предьова: На първо място мечтая за много здраве, любов, щастие, агенцията ми за недвижими имоти да бъде успешна и за една ползотворна нова година! Със сбъдването на всяка моя мечта, в съзнанието ми се появяват нови, които да реализирам.

 

B.N. Твоите любими бюти процедури?

Никол Предьова: За мен изключително важно е всяка жена да се поддържа, да има свои бюти ритуали и да се стреми към здравословен живот. Не съм привърженичка на употребата на много продукти. Моите процедури започват от сутринта с поставянето на любимият ми околоочен и хидратиращ крем. След това, за да предпазя лицето си през целия ден слагам лека основа и като допълнение спирала и гланц. Вечерта след почистване на лицето слагам серум и отново околоочен крем.

Старая се да водя здравословен начин на живот, защото смятам, че когато се грижим за тялото си, то ще ни се отблагодари със същото!

 

B.N. И на финал твоето послание към нашите читатели е…?

Никол Предьова: Моето послание към всички ваши читатели е бъдете здрави, обичайте се и мечтайте до невъзможното, за да постигнете много!