До горе
24 апр.

VIORA – ЕДИН АПАРАТ, РАЗЛИЧНИ ТЕРАПИИ, ПО ВСЯКО ВРЕМЕ НА ГОДИНАТА

Viora

“Време е да свалите шаловете и качулките и да си направите цялостно разкрасяване на лицето и тяло преди лятото.”

Viora 10 предлага широка гама от решения за тяло и лице, благодарение на мощните RF фракционни технологии. Мултитехнологичната платформа V10 ви гарантира превъзходни резултати, предоставяйки лечение на най-търсените индикации, като акне, стрии и белези, стягане на кожата, неоперативен лифтинг, контуриране на лицето и тялото, редуциране на целулит, подмладяване на кожата и т.н. Viora 10 предлага широк спектър от неинвазивни процедури и е единствената платформа за цяло тяло и лице, която предоставя цялостно оформяне, контуриране, стягане и подмладяване на кожата – „от глава до пети“.

Платформата е многофункционална и расте с вашия бизнес, предлагайки на клиентите ви широка гама от процедури с гарантирани резултати.

Viora

Viora 10 иска да изглеждате и да се чувствате възможно най-добре, за да можете да разгърнете истинския си потенциал. Viora предлага най-добрите решения за стягане на кожата, намаляване на целулита, оформяне на контурите на тялото и лицето, подмладяване на кожата, епилация, изчистване на акне, съдови лезии и други.

Viora

 

Възможности на терапията:

Оформяне на контурите на тялото и намаляване на обиколката – Отървете се от излишните сантиметри и си върнете желаните извивки.

Намаляване на целулита  – Терапия, която представлява златен стандарт за бързо и безболезнено намаляване на целулита, без да е необходимо време за възстановяване.

Стягане на кожата на тялото – Прави кожата по-гладка и стегната, като терапиите отнемат само няколко минути.

 

VioraКакво представляват терапиите с V-FORM?

V-FORM е неинвазивен, безопасен и ефективен апарат, съчетаващ радиочестотна (РЧ) енергия и вакуум с цел прилагане на терапии за оформяне на контурите на тялото, намаляване на обиколката и целулита и стягане на кожата на тялото (особено след отслабване).

 

Как действа V-FORM?

Радиочестотната енергия се насочва към мастните натрупвания, където ускорява метаболизма и намалява обема на мастните клетки, а вакуумът засилва локалното кръвообращение и лимфния дренаж. Терапиите са лесни за приложение, не създават дискомфорт и представляват дълбока тъканна стимулация, съчетана с нежно засмукване на кожата.

 

Какви типове кожа могат да се третират с V-ST?

Благодарение на CORE™ технологията на Viora всички типове кожа са подходящи за третиране с V-ST.

Кои зони могат да бъдат третирани с V-ST?

С възможност за насочване към различни дълбочини в кожата, RF леченията на Viora за ST и намаляване на бръчките може да се справи с всяка част от лицето и тялото, включително области, традиционно трудни за лечение, като ръце, деколтето и костните области като челото.

 

Реални резултати след процедурите

Viora

Viora

Viora

Viora

 

Aпаратът е единствен за момента  и се предлага само в новото място за красота –  Rushell Beauty Body Aesthetic Center , където в опитните ръце на специалистите може да изпробвате и да се убедите в невероятните резултати след процедурите.

Ако искате да  изваяте фигура преди лятото и да освежите външния си вид, Rushell Beauty Body Aesthetic е точното място, в което всяко Ваше желание е тяхна цел и мисия!

Адрес:  Rushell Beauty Body Aesthetic center,
ул.“Венера“ 6, тел.: 
0885873684 

Повече може да научите на: studio24.bg