До горе
22 ное.

VICHY NEOVADIOL – ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ЕКСПЕРТИЗА В ГРИЖАТА ЗА ЗРЯЛА КОЖА

Vichy Neovadiol

КАКВО Е ЧУВСТВОТО ДА БЪДЕШ #ВНЕЙНАТАКОЖА? ПОДКРЕПАТА НА БЛИЗКИ ХОРА Е ВАЖНА ЗА ЖЕНИТЕ В МЕНОПАУЗА

 “Не позволявайте на първите признаци на менопаузата да нарушат баланса, който сте постигнали”!

Още от първите симптоми на стареене и навлизането в менопауза, половината от жените намират за много трудно да водят откровен разговор с партньора или семейството си за този важен период от живота и какво носи той със себе си. Като лидер с 20-годишен опит в грижата за зрялата кожа, френската дермокозметична марка Vichy представи иновативната гама Neovadiol, и стартира нова кампания, с която да повиши осведомеността за това колко е важна подкрепата от близките. Vichy има за цел да накара жените да носят гордо годините си, да говорят открито за проблемите си и да следват съветите на специалистите, които ще им помогнат да запазят здравето, красотата и самочувствието си през новия период от живота им.

Vichy Neovadiol

Симптомите на менопаузата и периодът, който я предхожда и следва (перименопауза и постменопауза) са основно следствие от намалената секреция на различни хормони, предимно естроген. Дефицитът на този хормон често се забелязва първо върху кожата. Поради намаленото производство на липиди в повърхностния слой на епидермиса има повишена загуба на вода и така той става сух и груб, податлив на излющване. Намалява се и количеството хиалуронова киселина в междуклетъчното пространство, което допълнително намалява здравината и стягането. Заради изтъняването на повърхностните слоеве отслабва и защитната функция на кожата, поради което дерматолозите подчертават, че правилната грижа е важна не само от естетически, но и от здравословни причини.

 

ИНОВАЦИЯ НА VICHY: ЕКСТРАКТ ОТ СЕМЕНА НА СЕНА СРЕЩУ КОРТИЗОЛА

С разработването на гамата Neovadiol, Vichy фокусира своята експертиза върху видимите ефекти на хормоналните промени върху кожата. Дневният и нощният компенсиращ комплекс, които досега спечелиха доверието на голям брой жени, сега са обогатени с екстракт от семена на сена, който се бори с вредното въздействие на кортизола. Проучванията показват, че той увеличава синтеза на колаген с 13% и регенерацията на хиалуроновата киселина с 99%. Резултатът е намалени бръчки, по-стегната кожа и по-сияен тен.

Vichy Neovadiol day cream

В допълнение към екстракта от семена на сена, цялата подобрена линия съдържа проксилан (PRO-XYLANE), ключова активна съставка, за която е доказано, че влияе върху плътността на кожата, дебелината на епидермиса, изравняването на тена и намаляването на пигментацията, както и ниацинамид, витамин със силно антиоксидантно действие. В продуктите за перименопауза се съдържа и хиалуронова киселина, която запълва и коригира бръчките, а в тези за постменопауза – омега киселини, които възстановяват загубените липиди.

 

НОЩЕН КРЕМ С ОХЛАЖДАЩ ЕФЕКТ

Продуктите Neovadiol за перименопауза включват Дневен крем с уплътняващ и изпълващ ефект и Нощен крем с уплътняващ и ревитализиращ ефект. Клиничните проучвания потвърждават, че с тях кожата става по-плътна и гладка, усещането за сухота намалява с 50%, а тонусът се подобрява с 39%.

Vichy Neovadiol night cream

Продуктите Neovadiol за постменопауза включват Подхранващ дневен крем за кожа в постменопаузата и Нощен крем с подхранващ и стягащ ефект за кожа в постменопаузата.

​​Подкрепата на близки хора е изключително важна и затова Vichy ви кани да проявите разбиране към вашите партньори, майки, баби, колеги, съседи и всички други дами, които са в този период от живота. За повече препоръки посетете платформата Vichy, посветена на менопаузата, където съветите на експертите могат да помогнат на всяка дама да се чувства отлично #ВНЕЙНАТАКОЖА, защото няма пауза в менопаузата!

Повече информация за продуктите, както и за гамата на Vichy, можете да намерите на www.vichy.bg.