До горе
23 ян.

УНИКАЛНА ИЗЛОЖБА НА ДЕРМОКОЗМЕТИЧНИЯ БРАНД VICHY

Vichy Event

Уникална изложба на дермокозметичния бранд Vichy с поглед към историята, иновациите и науката зад техните високоефективни продукти за грижа за кожата

Отбелязвайки своята над 90-годишна история и научен подход към здравето и красотата на кожата, емблематичният френски бранд Vichy, лидер на световната дермокозметична сцена, организира уникално събитие и изложба в галерия “Структура” в София. Поканените гости участваха в завладяващо преживяване и имаха рядката възможност да се докоснат до науката зад продуктите на водещия дермокозметичен бранд Vichy, с помощта на участващите експерти.

Vichy Event

В два поредни дни  изложбата на бранда, препоръчван от над 50 000(1) дерматолози по света, беше отворена за посетители и събра на едно място десетки фенове на Vichy, скинфлуенсъри, знаменитости и фармацевти.

 

ЗДРАВЕТО Е ЖИВОТ. ЗАПОЧНЕТЕ С ВАШАТА КОЖА

Vichy Event„Здравето е в основата на много от нашите проблеми, а Vichy е бранд, който е здраво стъпил на науката, поставила основите му. Тъй като кожата е жизненоважен орган и надежден барометър за здравето, важно е да я разбираме и да се грижим за нея. Нашият екип от експерти, включително топ дерматолози, изследователи и фармацевти, непрекъснато разработва и подобрява ефикасни и сигурни формули на продукти, които клинично доказано, работят за здравето на кожата. Комбинирайки нашата патентована съставка – богатата на 15 минерала вулканична вода – и дерматологично одобрени активни съставки, Vichy остава верен на своята мисия да ви помогне да постигнете целите си в грижата за кожата,” сподели Ника Томич, бранд мениджър на Vichy за регион Adria Balkan.

Брандът №1 против стареене в европейските аптеки е основан през 1931 г. от д-р Халер, който пръв открива лечебните свойства на термалната минерализираща вода Vichy. Неговата подкрепа към жените започва още тогава, като той се ангажира да направи кожата им по-здрава във всеки момент от живота им. Vichy също така е пионер в изследванията на експозома – сборът от всички вътрешни и външни фактори, на които сме подложени през целия си живот – които оказват голямо влияние върху здравето на кожата, защото тя е нашата първа защитна линия и най-големият орган.

Vichy Event

„Кожата е най-големият орган в човешкото тяло, всички знаем това. Разликата с другите вътрешни органи обаче е, че тя играе роля на щит, който ни предпазва от заобикалящата среда и факторите на експозома – замърсяването на въздуха, УВ-лъчите, вредните навици и лайфстайл. Едно от най-важните неща, които можем да направим за своето здраве, е да предпазим бариерата на кожата, да я укрепим и да направим нашия „щит“ непроницаем за всички тези външни вреди. Именно затова уверено препоръчвам продуктите на Vichy на моите пациенти, защото знам, че независимо от възрастта им, кожата ще бъде защитена, хидратирана и подхранена – един непобедим щит.“ сподели д-р Мария Хаджийска, дерматолог в клиника Derma-Act

 

ПРИЯТНИ ФОРМУЛИ ЗА КРАСИВО ИЗЖИВЯВАНЕ В ГРИЖАТА ЗА КОЖАТА

Посетителите бяха преведени през няколко къта за красота и “стая за преживявания”, където имаха възможността да тестват различни текстури и да анализират собствената си кожа с помощта на експерти от Vichy.

 

Vichy Event

„Наистина е изключително важно за нашите потребители да тестват и изпробват различни видове продукти, които са променили живота на мнозина, от формули, които работят срещу акне или проблеми със скалпа като пърхот, до внимателно произведени серуми, които имат мощни съставки, но са подходящи за чувствителни типове кожа и намаляват ефектите от стареенето. Освен това, във Vichy, нашата цел с различни гами от продукти е не само да бъдем ефикасни, иновативни и технологично ориентирани, но и да дадем на потребителите приятни формули за красиво изживяване в грижата за кожата“, добави Диана Иванова, обучаващ мениджър на Vichy.

За повече информация относно гамата Vichy Liftactiv и други гами, посетете официалния уебсайт на бранда.