До горе
19 май

SUNCARE DERMCLASS ОТ LA ROCHE-POSAY

SUNCARE DERMCLASS ОТ LA ROCHE-POSAY

След 10 години изследвания и над 65 клинични проучвания, La Roche-Posay представi новия ANTHELIOS UVMUNE 400 fluid SPF 50+, който предпазва от най-коварните UV лъчи от 380-400 нанометровия спектър, осигурявайки на кожата на лицето най-добрата защита всеки ден.

SUNCARE DERMCLASS ОТ LA ROCHE-POSAY

По този повод сред жаркото слънце и приятна градинска атмосфера на стилно събитие в София с отбрани гости представители на специализирани медии, бюти редактори, популярни инфлуенсъри и лайфстайл личности беше организиран Suncare DermClass.

В него взеха участие: д-р Ирина Шаркова – дерматолог , Диана Иванова – обучаващ мениджър в La Roche-Posay,  както и Гери Малкоданска, модератор на събитието, TV host и  дългогодишен потребител на бранда.

SUNCARE DERMCLASS ОТ LA ROCHE-POSAY

Заедно  с тях и всички присъстващи на този ивент стигнаха до заключението, че SPF защитата за лице трябва да бъде част от ежедневната грижа, тъй като е от решаващо значение за запазването на естествените защитни механизми на кожата, която е нашата бариера срещу множество негативни влияния от околния свят. Отправиха и апел, че нанасянето на крем за лице с висок защитен фактор не е предназначено само за плажа или за особено слънчевите дни. Всъщност тази процедура трябва да се превърне в част от ежедневието ни.

SUNCARE DERMCLASS ОТ LA ROCHE-POSAY

Лекторите и гостите имаха възможността да изпробват специално създаден Instagram филтър, наречен ANTHELIOS SPF ALARM, който нагледно показва как може да изглежда кожата на лицето през годините, ако не се използват адекватни и доказани продукти.

Повече за продукти на La Roche-Posay, може да намерите на официалния сайт  La Roche-Posay.