До горе
22 юни

SOLEADO LUXURY VILLAS – ИЗЖИВЕЙТЕ АВТЕНТИЧНА ГРЪЦКА ЛЯТНА ВАКАНЦИЯ

Soleado Luxury Villas

8 ЛУКСОЗНИ ВИЛИ С ИЗГЛЕД МОРЕ С ЧАСТЕН БАСЕЙН И ГРАДИНА И МЕЗОНЕТ С ПАНОРАМНА ГЛЕДКА

Насладете се на вълшебен престой със спираща дъха гледка към морето в Soleado Luxury Villas в Касандра, Халкидики. Ваканционния комплекс се състои от 8 вили, всяка със собствен басейн и градина (700-800m²), и един мезонет на четири нива, разположен буквално пред морето! Soleado е на 5 минути пеша (600 м) от пясъчния плаж Фурка и на 10 минути пеша от село Фурка.

Soleado Luxury Villas

Вилите са разположени в 15 акра гръцка маслинова горичка, изпълнена със средиземноморски ароматни растения и билки. Опитайте местната кухня в таверни и ресторанти, забавлявайте се в винаги очарователния нощен живот, плувайте в плажовете, наградени със син флаг.

 

Soleado Luxury VillasПЛАЖОВЕ И БАРОВЕ

Екзотичното синьо, златистият пясък, дърветата, наведени почти над морската вода, кристално чистите води и дългите плажове съставят платното на морския живот на Касандра. Soleado е много близо до най-красивите и изолирани плажове на Касандра. Като алтернатива, имайте по-космополитно изживяване в известните плажни барове в региона, които всички следват всички указания за безопасност, посочени от правителството. Отделете време, за да разгледате разнообразни възможности, да се отпуснете, да се слънчеви бани и да се потопите в голямото синьо.

Разгледайте дългите и изолирани пясъчни плажове на Касандра и изживейте преживяването на Халкидики.

Soleado Luxury VillasВИНО И ВЕЧЕРЯ

Не можете да имате автентично гръцко изживяване, без да опитате местната гастрономия. Прясната риба и морски дарове са кралят на местната кухня. Месото е принцът. Водеща роля имат екстра върджин зехтин, пресни домати, патладжани и ароматни билки и подправки. Всички чисти съставки, идващи от Егейско море и земята на Аристотел, гарантират здравословно, но изключително вкусно изживяване!

Всички препоръчани ресторанти спазват хигиенните правила, посочени от гръцкото правителство. Ако не желаете да се храните извън вашата частна вила, можете да поръчате от препоръчаните ресторанти по всяко време.

Soleado Luxury Villas

Soleado Luxury Villas

В Солеадо ще бъдете очаровани от най-красивия залез на целия полуостров, където модерната архитектура прегръща природната среда. Изпълнени с повече от петдесет вида средиземноморски растения и дълголетни маслинови дървета, градините на Soleado Luxury Villas са проектирани въз основа на биоклиматичната архитектура, която зачита природната среда и насърчава устойчивостта.

Soleado Luxury Villas

Soleado Luxury Villas

Soleado Luxury Villas

Разходете се във вашата частна ароматна градина и събудете сетивата си с всички красиви аромати. Удобните вградени дивани до вашия частен басейн ще осигурят ценните моменти на релаксация, които отдавна сте искали да цените по време на ваканцията си.

Soleado Luxury Villas

Soleado Luxury Villas

Soleado Luxury Villas

Изживейте вашата незабравима лятна ваканция в  Soleado Luxury Villas.

Повече информация за вилите може да намерите: soleado-villas.com