До горе
2 юни

SLIMMING PLUS – НЕИНВАЗИВЕН ИНОВАТИВЕН МЕТОД ЗА ОФОРМЯНЕ НА ИЗВАЯНО ТЯЛО

Slimming plus

„Не оставяй целулита да ти провали и тази морска почивка“

Наближаващото лято и очакваната почивка на море все по-често ни карат да се замислим за фигурата си.

Клуб за красота „Амарант“ е място, на което в уютна обстановка, обградени с внимание, ще ви накарат да се почувствате наистина специални! Специалистите в клуба ще извършат безплатна консултация и диагностика, ще ви насочат към най-подходящите за вас процедури. С иновативна козметична апаратура, можете да подобрите визията си и наистина да изглеждате блестящо.

Slimming plusСистемата за оформяне на тяло Slimming plus представлява козметичен уред с революционна съвкупност от методи на работа, които никой друг уред не притежава/използва като комбинация.

А именно:

  • Биополярна радиочестота
  • Инфрачервена светлина
  • Вакуум
  • Механични ролки за масаж (ендермология)

Всички те приложени за оформяне на красиво и стегнато  тяло редуцират целулита, причиняват отслабване и масажират обработваните зони.

Методът е иновативен, съчетаващ фактори, които до сега нито една от компаниите производител на козметична апаратура не е приложила в един уред да работят заедно.

Основно предимство при използването на радиочестота (RF) в този уред е нейната „Би полярност“ (двоен поляритет).Двойната полярност на радиочестотата и позволява тя да прониква само локално върху обработваната зона с което се постига максимална ефективност.

Slimming plus

Вакуумът и механичните ролки причиняват „разкъсване“ в дълбочина връзките на мастните клетки и разнасят мастни киселини чрез отделителната система като усилват лимфния дренаж. Подобрява се метаболизмът на клетките, изгарят мазнините и се оформя контурът на тялото.

Уредът е изключително лесен за приложение , много добре поносим и безвреден за терапевта. А минималния препоръчителен брой процедури за видим ефект са 6.

В Клуб за красота „Амарант“ и процедурата Slimming plus можете да изваяте страхотно тяло това лято за новия си изрязан бански !

 

Възползвайте се и от специалните им летни предложения.

За повече информация посетете: clubamarant.com адрес: гр. София, ул. „Бузлуджа“ 34 . Или запишете час на тел.: 087 722 3077