До горе
16 февр.

СКУОШ В ОРИНДЖ ФИТНЕС

Скуош Orange Fitness

„Скуош – супер начин да се забавлявате и да влезете в перфектна форма“.

Скуошът е един от най-бързо развиващите се видове спорт в света. Той е ефективна и привлекателна форма на фитнес, която подобрява работата на сърдечно-съдовата и дихателната система, повишава гъвкавостта и укрепва мускулите на цялото тяло. Той чудесно тренира и развива координацията на движенията, тактическото мислене и скоростта на реакцията. Само тридесет минути са достатъчни, за да се натовари и загрее цялото тяло.

Скуош Orange Fitness

За един час интензивна игра се изгарят повече от 1000 калории – повече, отколкото при бокса, гребането, тениса, гимнастиката, плуването или колоезденето. За сравнение, при тенис на корт се изгарят 400 калории. Игровият момент в скуоша (85-90%) няколко пъти превишава този в тениса (25-30%).

Orange Fitness София предлага едно незабравимо изживяване в сферата на спорта, допринасяйки за постигане на преобразяващи резултати.

Скуош Orange Fitness

Центърът разполага с модерни кортове за скуош и възможност за работа с треньор. Ако искате скуошът да стане част и от вашия начин на живот, посетете Orange Fitness София.

За повече информация и за записване посетете: orangefitness.bg