До горе
9 дек.

СИЛАТА НА СЕРАМИДИТЕ – ПРИРОДНИ МОЛЕКУЛИ, КОИТО ПОДДЪРЖАТ ХИДРАТАЦИЯТА НА КОЖАТА

Cerave

Благодарение на уникалната комбинация от дерматологични съставки и патентована технология за поетапното им доставяне в кожата, продуктите на CeraVe, съдържащи ключовите компоненти серамиди и способност за дълготрайна хидратация, представляват спасение за сухата кожа. Ефективната комбинация присъства във формулите както на хидратиращия крем CeraVe, така и на хидратиращия лосион CeraVe, които със сигурност ще станат ваши фаворити тази зима.

Идват по-студени дни, а с тях и нуждата да се грижим по-добре за кожата си. Скрита под слоеве дрехи, тя често може да стане суха и раздразнена. Този период от годината е специално предизвикателство за хората със суха и чувствителна кожа – те обикновено се лутат дълго време в търсене на подходящия продукт, който ефективно да облекчи усещането за стягане и парене. Тяхното търсене обикновено приключва, когато успеят да открият серамидите.

Серамидите са нещо повече от съставка в козметичен продукт – те съставляват до 50% от естествената липидна мембрана на кожата ни и са отговорни за задържане на хидратацията и повишаване на устойчивостта към външни влияния. В същото време те са ключова съставка във всички продукти на CeraVe, включително хидратиращата грижа за лице и тяло, която осигурява дори на много сухата кожа така необходимата хидратация.

 

ceraveCERAVE: ДЕРМАТОЛОГИЧНА ГРИЖА

Серамидите за кожата са това, което е витамин С за имунитета или калцият за костите. Те укрепват кожата, като ѝ помагат да се защитава от външни агресори като UV лъчи и замърсяване. Ето защо ще ги намерите във всеки един от нашите продукти.

“Ако си представите кожата като тухлена стена, то тухлите представляват кожните клетки, а серамидите са цимента, който ги свързва. Ако тя е повредена, цялата структура е застрашена“, твърди Пенелопе Жиро, глобален изпълнителен директор на CeraVe.

Убедете се в силата на серамидите и ще видите как хидратиращият крем и хидратиращият лосион CeraVe ще станат ваши любимци за всички сезони.

Продуктите на CeraVe са разработени в сътрудничество с дерматолози, които създадоха най-доброто – комбинация от три основни серамида 1, 3 и 6-II, които могат да бъдат открити в нашата кожа. Освен това, благодарение на уникалната патентована технология MVE® за поетапно освобождаване на активните съставки, продуктите осигуряват продължителна хидратация през целия ден, без да омазняват излишно. Това ги отличава от голям брой продукти, които или имат краткотраен ефект, или оставят неприятен филм, който се забелязва върху дрехите.

 

CeraveКАК СЕРАМИДИТЕ ПОДДЪРЖАТ ХИДРАТАЦИЯТА НА КОЖАТА?

Поддържането на мека, кадифена и добре хидратирана кожа през цялата година, без неприятно усещане за стягане и сърбеж, никога не е било по-лесно. Продуктите със серамиди са най-добрият начин за запазване на бариерната функция на кожата и предотвратяване на кожни проблеми, които могат да възникнат, когато тя е увредена.

Кремовете и лосионите на CeraVe за лице и тяло са обогатени и с други естествени съставки като ниацинамид (витамин В3), салицилова и хиалуронова киселина, които допълнително допринасят за ефективността на продуктите. Когато благодарение на серамидите защитната бариера е възстановена, хидратиращите свойства на хиалуроновата киселина действат по-дълго. Здравословната защитна бариера помага да се запази влагата в кожата, докато замърсяванията остават извън нея.

Ако все още не сте опитали козметика на основата на серамиди, която е подходяща за всички типове кожа, както за лице, така и за тяло, вижте защо продуктите на CeraVe са препоръка номер едно на водещите списания за красота и влиятелни лица по света. Дерматолозите са намерили решение на проблема със сухата, раздразнена кожа, а от вас зависи винаги да се грижите правилно за нея, особено през зимните месеци.

Повече информация за продуктите на CeraVe за лице и тяло може да намерите на официалния сайт на CeraVe.