До горе
8 дек.

С ДЕЦА НА ПЛАНИНА СРЕД НЕПОВТОРИМА АТМОСФЕРА В ГРИЙН ЛАЙФ РЕЗОРТ БАНСКО

от Грийн Лайф Резорт Банско

„Да се насладим на природата в уютна атмосфера, за една истински пълноценна почивка, от която да си тръгнем презаредени“.

Снежната ваканция в планината може да се превърне истинско предизвикателство, когато имате малки деца. А ако сте почитатели на зимните спортове и в същото време малчуганите ви са твърде малки, за да ги запишете на ски училище, достъпът до искрящия сняг на пистата може да се окаже само блян.

от Грийн Лайф Резорт Банско

За спокойната ски почивка на малки и големи са помислили от Грийн Лайф Резорт Банско. Един от топ хотелите в най-модерния български зимен курорт предлага индивидуална анимация за деца, докато родителите се наслаждават на любимия спорт.

Възможностите за деца, които предлага комплекса, на практика е съществено улеснение за родителите, което кара все повече семейства да го избират за зимната си почивка.  Организиране на специални кино и бинго вечери за най-малките гости на комплекса е допълнителен атракцион.

От комплекса са помислили и за неизменната част от ски или сноуборд изживяването. Уелнес центъра,който предлага вътрешен басейн, парна баня, арома-билкова сауна, финландска сауна, тепидариум, леден кът, фитнес. Услугите включват и релаксиращи масажи от доказани терапевти.

от Грийн Лайф Резорт Банско

В Грийн Лайф Резорт Банско работят два ресторанта със съвършено различно меню, което ще погали небцето и на най-взискателните клиенти. A la Carte предлага традиционна и европейска кухня в семейна обстановка. Бюфетният ресторант дава възможност за избор от богата селекция  внимателно приготвени ястия от свежи продукти в изключителна атмосфера. Интериорът е в рустикален стил от дърво и камък, които създават неповторима алпийска атмосфера. А топлината на огъня от голямата камина в лобито буквално сгрява душата.

Апартаментите и студиата в комплекса са с изчистен бутиков дизайн и издържани в различни стилове. Гледките могат да бъдат към планината или към града, а изисканата среда и уютът са гарантирани.

от Грийн Лайф Резорт Банско

Самият курорт от няколко години се утвърждава като целогодишен, предлагащ много повече от ски ваканция. Красива природа и безброй възможности за туризъм, колоездене, все по-богат културен живот, кулинарно разнообразие – така изглежда Банско в последните години.

За гостите остава само да се уверят в това, защото от комплекса наистина са помислили за щастливата и пълноценна почивка на малки и големи.

Можете да резервирате вашата мечтана ски почивка тук!

За повече информация посетете: https://www.greenliferesorts.bg/bg/bansko