До горе
27 ян.

RUSHELL BEAUTY BODY AESTHETIC CENTER – НОВОТО МЯСТО ЗА КРАСОТА В ГРАДА

Rushell Beauty Body

„Доверете се на опита, вкуса и усета за естетичното и красивото“

Модерно е да се грижим за външния си вид , като ние винаги искаме да имаме красиви резултати. В началото на годината всеки който иска да ги постигне вече може да го направи посещавайки новото beauty бижу за красота в София – Rushell Beauty Body Аesthetic center.

Rushell Beauty BodyНовият естетичен център разполага с иновативни и модерни уреди.

Потапяйки се в модерна, приветлива и приятелска обстановка, която ще Ви накара да се чувствате прекрасно и да релаксирате, докато медицински специалисти с  опит се  грижат за Вас и Вашата визия.

Най-новото попълнение, което може да намерите в естетичния център е революционната процедура Wonder , разработена от водещи специалисти в областта на естетичните процедури, която позволява да изградите мускулатура и да премахнете излишните мазнини в рамките на няколко процедури.

Това е първият и единствен апарат, който едновременно комбинира фокусирана електромагнитна и високоинтензивна селективна невростимулация, което от своя страна стимулира растежа на мускулите, докато изгаря мазнини в 6 зони: коремна мускулатура, глутеална мускулатура, преди и задни бедра и ръце.

Машината произвежда 52 000 мускулни контракции в човешкото тяло в дълбочина до 16 см, с което повлиява на мускулатурата в дълбочина, гарантирайки оптимални резултати само след няколко процедури.

Wonder - Rushell Beauty Body

Водещи резултати от процедурите с Wonder са:

– Изгаряне на упорити мазнини
– Увеличаване на мускулната маса
– Подпомагане при мускулна рехабилитация
– Намаляване на целулита в тялото
– Подобрена форма и цялостно състояние на мускулатурата
– Подобрен мускулен тонус
– Подобрение в метаболизма на тялото

Wonder - Rushell Beauty Body

Ако имате нужда от нова промяна, или просто искате да освежите външния си вид, то  Rushell Beauty Body Aesthetic center е точното място, в което всяко Ваше желание е тяхна цел и мисия!

А ние ви препоръчваме да посетите това място за да изпитате истинско удоволствие от това да получите добро и кaчествено обслужване за една безупречна визия.

Повече може да научите на: studio24.bg

Адрес:  Rushell Beauty Body Aesthetic center,
ул.“Венера“ 6, тел.: 0885873684