До горе
21 май

РЕВОЛЮЦИЯ ВЪВ ФОТОЗАЩИТАТА: UV ФИЛТЪР, КОЙТО ПРЕДПАЗВА ОТ НАЙ-КОВАРНИТЕ UV ЛЪЧИ

LA ROCHE POSAY - слънцезащита

Използването на продукти с SPF защита е задължителна част от всяка рутина и повечето дерматолози препоръчват тези с широкоспектърна защита, както от UVA, така и от UVB лъчи.

Знаете ли, че 30% от UV лъчите, които достигат до нашата кожа са т. нар. ултрадълги UVA лъчи в спектъра между 380 и 400 nm? La Roche-Posay – марка, чиито фотопротектории са препоръчвани от 60,000 дерматолози по света, създаде новия Anthelios UVMUNE 400 SPF 50+, който осигурява много висока защита, създавайки незабележима бариера, дори за най-коварните UV лъчи, които принадлежат на тази малка част от спектъра.

SUNCARE DERMCLASS ОТ LA ROCHE-POSAY

Над 10 години задълбочена работа и 65 клинични проучвания бяха необходими за създаването на този революционен продукт. Anthelios UVMUNE 400 SPF 50+ се предлага с два типа текстури – Invisible Fluid SPF50+ и Hydrating Cream SPF50+. Със специално разработена формула, съдържаща революционния филтър Mexoryl 400, Anthelios UVMUNE 400 SPF 50+ предпазва от дълбоки клетъчни увреждания, причинени от слънчевите лъчи и се бори срещу бръчките и пигментните петна, които биха се появили в резултат от излагането на слънце (т.нар. фотостареене). Накратко, НЕ ПРОПУСКА НИЩО!

LA ROCHE POSAY - слънцезащитаЗащо го наричаме UV революция?

За да дадем пълен отговор, трябва да си припомним какво са UV лъчите. Слънчевите лъчи, които проникват в кожата, могат да се разделят на два спектъра – UVA и UVB. Въпреки че и двата са свързани с изгаряния, стареене, хиперпигментация, алергии и сериозни кожни заболявания, като рак на кожата, е важно да знаем, че 95% от UV лъчите, които достигат до земята, принадлежат към UVA спектъра. В допълнение, UVA лъчите проникват в дълбоките слоеве на кожата, стимулирайки молекулите, които са отговорни за възникването на опасни заболявания.

Това, което прави Anthelios UVMUNE 400 SPF 50+ различен от другите фотопротектори, е специално разработеният филтър Mexoryl 400, който покрива спектъра на ултрадългите UVA лъчи (380-400 nm), които проникват в кожата в дълбочина.

LA ROCHE POSAY - слънцезащитаРеволюцията си има име – Mexoryl 400

С лансирането на продуктите, съдържащи филтъра Mexoryl 400 (първият филтър, осигуряващ UVA защита в спектъра между 380-400 nm), La Roche-Posay поставя нови стандарти в грижата за кожата. Продуктите Invisible Fluid SPF50+ и Hydrating Cream SPF50+ клинично доказано предпазват от тези опасни лъчи и след нанасяне създават усещане за лекота.

Благодарение на тях, кожата запазва естествения си защитен механизъм, който успешно се бори срещу стреса, хиперпигментацията, появата на бръчки и лунички, причнинени от фотостареенето. Кожата на лицето има силен съюзник, който я снабдява с оптимална защита всеки ден – невидимата бариера на Anthelios UVMUNE 400 SPF 50 +

Повече информация за Anthelios UVMUNE 400 SPF 50+, както и за други SPF продукти на La Roche-Posay, може да намерите на официалния сайт  La Roche-Posay.