До горе
31 окт.

ОТКРИЙ АЛХИМИЯТА НА КРАСОТАТА С НОВИТЕ ПАКЕТИ НА DERMA-ACT

пакети на Derma-Act

Философският камък на нашето хилядолетие е блянът за вечна младост и красота. А водени от основния си принцип да я създават в една от най-успешните естетични и дерматологични клиники у нас  Derma- Act, отново ни впечатляват със специалните си пакетни предложения на апаратни процедури за лице.

Всеки един от тях е таргетиран към конкретен проблем:

пакети на Derma-Act

Пакет “Precious ”:  включва 2 лазерна Genesis и две процедури Микродермабразио. Тази комбинация от процедури е подходяща почти за всеки тип кожа и възраст и е добра основа за последващи процедури.

пакети на Derma-Act

Пакет “Cleo” : предлага третиране с апарата Palomar, който се бори с фини линии, бръчки и несъвършенства (пр. разширени пори). Следва PRP терапия, която перфектно допълва ефекта от апаратната процедура и способства за по-бързата регенерация на кожата.

пакети на Derma-Act

Пакет “Apollo”: включва комбинация от лазерен рисърфисинг с CO2 и микронийдлинг. Тази комбинация от процедури изцяло обновява повърхностния слой на кожата, оставяйки я по-гладка, стегната и сияйна.

пакети на Derma-Act

Пакет “Prestige”:  включва лазерно подмладяване с PicoSure Pro и фотоподмладяваща терапия. Освен директния антиейдж ефект от тази комбинация процедури, кожата се изчиства и от пигментации.

пакети на Derma-Act

Пакет “Royal”:  комбинира безоперативен лифтинг с HIFU и 2 броя скинбустер Saypha Rich. Тази терапия е подходяща при първи признаци на отпускане на кожата и загуба на еластичност. HIFU способства за лифтирането, докато двойната доза скинбустер хидратира в дълбочина и усилва ефекта от апаратната процедура.

Избери между промо пакетите Precious, Cleo, Apollo, Prestige и Royal, a за останалото ще се погрижат в Derma – Act.

Специалната оферта е валидна до 09.01.2023 г., като процедурите от един пакет се осъществяват в едно посещение.

Пакетите могат да се закупят на място в клиниките или онлайн: derma-act.bg