До горе
28 май

OPEN ART FEST И ТРАДИЦИОННИЯ РОЗОБЕР В КРАСИВАТА РОЗОВА ДОЛИНА

OPEN ART FEST

По това време на годината в подбалканските котловини ухае на рози, а дните се изпълват с традиционни за този регион чествания. Празникът е една от традициите, които се поддържат с много обич.

OPEN ART FEST

На 26 май в региона на красивата розова долина на гр. Карлово се състоя и официалното откриване на Open Art Fest и дните на традиционния розобер в Шато Копса и The Roses Valley.  Събитието бе открито от Петя Минкова  – собственик на винарски комплекс Шато Копса.

А официално приветствие към всички гости направи и кмета на  община Карлово д-р Емил Кабаиванов.

OPEN ART FESTС ентусиазъм и вдъхновение, екипът ни се впусна в магията на творчеството, розобера и виното.

След вдъхновяващото посещение на розовата долина, бяхме посрещнати с 5-звезден обяд, съпроводен от магичните мелодии на арфата и изящните картини на изключителните съвременни артисти Илиaна Илиева, Константин Константинов, Михаела Савова и Никол Андонова , благодарение на които, преживяхме вълшебно пътуване през измеренията на изкуството.

Всички участници и гости на фестивала имаха възможността да опитат на тест драйв два изумителни автомобила от BMW Bulgaria, които съчетават луксозен дизайн, иновативни технологии и мощност, достатъчна да превърне всяко пътешествие в истинско приключение. А официален медиен партньор на събитието беше списанието за модерен живот и луксозни имоти – UNIQUE ESTATES LIFE MAGAZINE.

Open Art Fest ще бъде отворен за посетители до 02.05.2023.

Подарете си един вълшебен уикенд или зареждащо бягство от града. Замъкът в долината на розите ви очаква.

Повече може да научите тук: copsa.bg

 

OPEN ART FEST

OPEN ART FEST

OPEN ART FEST

OPEN ART FEST