До горе
14 мар.

ON A DATE – НОВИЯТ АРОМАТ НА MAISON MARGIELA „REPLICA“

On A Date - Maison

Тази пролет избираме един съвършен аромат, който ни носи спомен от Прованс и вкус на хубаво вино.

On A Date - Maison

„On A Date“ събужда сетивата със спомените за една перфектна първа среща в Прованс, където гледката на лозята се прелива със златната светлина на залеза в една късна лятна вечер. Отразява приятното усещане и вълнение, което ни връхлита, когато излизаме с някого за първи път.

Ароматът на Maison Margiela „Replica“ е резултат от креативното изследване между света на парфюмите и виното. Колаборация между парфюмериста Карлос Бенем и сомелиера Мануел Перонде.

Жив и чувствен, ‘On A Date’ улавя игривостта и плодовото пристрастяване на току що обрано грозде, обляно в топла слънчева светлина, както и деликатния завладяващ характерен аромат на диви рози.

“Първо, открих най-добрия начин да представя аромата на червено вино.” казва Карлос Бенем

“Предадох неговия финес и свежест, като използвах „Crème de Cassis“, Davana, след което изследвах ароматите на розе, като се стремях да изразя неговата енергия и завършеност. Усещането за тези аромати роди нов акорд, изцяло нов, който освобождава мощна емоция. Другото ми желание беше да  интегрирам розата, която безспорно е цветето на любовта. Тя предлага нежни и свежи цветни нотки с плодови нюанси. Комбинация, която пресъздава сладкото усещане, което съблазняването носи”.

„За мен парфюмите целят да ви накарат да се чувствате добре“, казва майстор сомелиер Мануел Перонде.

On A Date - Maison

Неговата съвместна работа с Карлос Бенем е била „да пресъздаде специфичните аромати на розе и червено вино от Прованс. ‘On A Date’ има силна идентичност. Вдъхновен е от изключителния Прованс, който предлага контраст от уникални аромати”.

Есенцията от венчелистчета от роза Дамасцена и есенцията от бергамот пресъздават сладките усещания, донесени от съблазняването като спомен за успешна среща.

Акорд от касис и есенция от пачули придават на аромата чувствен и магнетичен дървесен акцент, като същевременно напомнят за лозята на Прованс в започването на вечерта.

„On A Date“ ще се предлага  от 100 ml, 30 ml и 10 ml, както и свещ „Replica“.

Може да намерите в магазини douglas.bg